|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ας μην ειμαστε τοσο απολυτοι...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε τι ενυδρειο θελεις να το βαλεις?δεν θελεις να κερδισεις χωρο βαζοντας εξωτερικο?γιατι βλεπω ψαχνεις και για μεγαλη κυκλοφορια... |
|
||||
|
||||
![]()
εγω ενα ξερω οταν καποιος ζηταει κατι .. ζηταει κατι..
ειναι ''σπαστικο'' το παιδια αυριο να ανοιξει τον υπολογιστη του και να δει 10 προτασεις για εξωτερικα και μονο 1-2 για εσωτερικα...!!! ενω ψαχνει αυτο και το ειπε.. επεισης σπαστικο ειναι να ''χαλαει'' ενα θεμα , αλλα να ρωταει και αλλα να λεμε.. φιλικα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
αν θελει το spraybar ναι θα κανει θορυβο οτι φιλτρο και να βαλει..(αλλα καποιους τους χαλαρωνει αυτος ο ηχος)
και εμενα μου αρεσει να κανει κυματακι.. και να ακουω τον ηχο του νερου..
|
|||
|
|||
![]()
της σερα είναι σχετικά καλό φιλτρακι ! Το είχα και δουλεβε μια χαρά και με πολυ μεγάλη ροη! Μειονεκτήματα 1) θελει συχνό καθαρισμό(σχετικό) 2) κατάφερα να το σπάσω στην προσπάθια μου να βάλω πίσω ενα απο τα "κουτάκια" που μπενουν τα υλικά μεσα.. δουλεβε και έτσι βεβαια χωρις κανένα προβλημα...
εαν δεν ηθελε τοσο συχνο καθαρισμα θα το ξαναέπερνα |
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω κι εγω οτι για εσωτερικο φιλτρο θα πρεπει να εισαι ο γιος της γκαντεμιας για να σου λαχει καποιο που κανει θορυβο. ολα σχεδον ειναι απολυτως αθορυβα.
οποτε επελεξε με αλλα κριτηρια...π.χ. χωρο για υλικα....ογκος και design γενικοτερα...σχεση αξιοπιστιας εταιριας-τιμης...κ.τ.λ......
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ολα μπορουν να συμβουν. Εγω ειχα θεμα σε εσωτερικο με θορυβο. Ομως δεν εφταιγε το φιλτρο. Ειχα βγαλει τα "σωθικα" απο ενα γωνικο εσωτερικο φιλτρακι τη dennerle και το ειχα γεμισει substrat (συν λιγο filterwool στις εισοδους). Aυτη λοιπον (η φτερωτη) δημιουργουσε ενα στροβιλο απο κατω της, και γυριζε το στραγαλι (substrat) με αποτελεσμα ενα σπαστικο μηχανικο θορυβο. Εβαλα μια λεπτη φετα σφουγγαρακι απο κατω της που "στριμωξε" τα υλικα, και ησυχασε. ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιο εξωτερικο φιλτρο για ενα RIO 300? | ababapanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 25-02-09 10:48 |
Ποιο φιλτρο απο αυτα να παρω? | delta66 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 17-11-07 21:01 |
Ποιο φιλτρο απο αυτα να παρω? | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 13-11-07 14:16 |
ποιο ειναι το καταλληλοτερο φιλτρο?? | Mariel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 11-08-05 20:14 |
ποιο φιλτρο για 350l; | ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 07-02-05 21:56 |