|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
λοιπόν το 120ρι ήρθε σπίτι και καθαρίσαμε, ψωνίσαμε και είμαστε σε διαδικασία στησίματος.
Τώρα πλύσιμο και βράσιμο χαλικιού. Αγοράστηκαν 1 Anubia Nana, 1 Echinodorus Red Devil (δε βρηκα bleheri), 2 Βαλισνέριες και μία τοματιά δοκιμαστικά... τελικά τα υλικά φίλτρανσης θα είναι: υαλοβάμβακας, μπλε σφουγγάρι, eheim substrat pro και siporax. φωτογραΦίες σύντομα! |
|
||||
|
||||
![]()
τι ειναι η τοματια??? οεεοο_???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η ντοματια ειναι ενα πολυ ωραιο φυτο,αλλη ειναι η κανονικη ονομασια της αλλα κι εγω ντοματια την ξερω.
Φιλαρακι με το καλο να στησεις το ενυδρειο σου και να μας το δειξεις,να χαζεψουμε και λιγακι... Εγω παλι εχω διαβασει οτι στα χρυσοψαρα αρεσουν τα φυτα ως προς την γευση οποτε μην απογοητευτεις αν τσιμπανε κανενα μεζεδακι... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καμμια εικονα παιζει να την μαθω και εγω???
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σύντεκνε η τοματιά είναι η Hygrophila difformis και ονομάζεται κοινά έτσι γιατί τα φύλλα τρης μοιάζουν πολύ με τοματιάς. γκούγκλαρε να δεις φώτος!!!
παιδιά φυτέψαμε άλλα φώτος δε βγάλαμε! :P |
|
||||
|
||||
![]()
Ποσο pH εχεις στη βρυση και θα θελεις να βαλεις ασβεστολιθικες πετρες στο ενυδρειο?
|
||||
|
||||
![]()
7.2 αλλα δε θα τις βαλω τελικα... σκετα χορταρικα μπηκαν
|
![]() |
Tags |
νέος, Στήσιμο, ενυδρείου, χρυσόψαρα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|