|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μήπως να το λέγαμε και στην Tropica όμως? δεν το ξέρουν αυτοί ???
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως αναφέρει και ο μεγάλος Takashi Amano στο βιβλίο του Nature Aquarium Wolrd V.1, ανακάλυψε τις ιδιότητες του CO2 στα φυτά του ενυδρείου όταν πρόσθεσε στο νερό Perrier !
Φυσικά δεν είναι λύση να γεμίζουμε το ενυδρείο με Perrier γιατί χρειάζεται συνεχής και μόνιμη παροχή CO2 στο ενυδρείο για να μην έχουμε άλλα προβλήματα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λενε πουθενα να διατηρεις το ενυδρειο σου με μεταλλικο νερο ή να κανεις παροχη διοξειδιου με σοδα κλπ?
|
||||
|
||||
![]()
όχι
λένε αυτό που έγραψα πάνω στο οποίο εσύ απάντησες ότι δεν ενδεικνεται κι εγώ που δεν ξέρω σχεδόν τίποτα ανησύχησα συμπέρασμα ο αμάνο έκανε πειράματα με περριέ και "ανακάλυψε" ότι τα υδρόβια φυτά ωφελούνται με το διοξείδιο _περίεργο,θα έλεγε κανείς ότι αυτό το ξέραν οι βοτανολόγοι ανέκαθεν..._ και η τρόπικα λέει έτσι εννοώντας "αν θέλετε να πιστέψετε ότι το διοξείδιο ωφελεί-βάλτε 100ml στο ενυδρείο σας να δείτε πόσο καλό κάνει" Ok ευχαριστώ.... δεν νομίζω να συμφέρει καν να ρίχνεις περριέ και τα λοιπά στο ενυδρείο-είπαμε ένας τρελλός ![]() αλλά όχι και φυσικώς ανθρακούχο!!!!!!!!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απιονισμένο νερό η νερό βρύσης? | stamp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-11-08 00:30 |
Αποσταγμένο νερό στο ενυδρείο.... | klime | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 24-06-06 10:46 |
Φωτισμός, νερό και φιλτράρισμα σε ενυδρείο με δίσκους | nigeron | Δίσκοι | 19 | 05-09-05 16:47 |
Αλλαγή νερού σε fish only ενυδρείο με φυσικό θαλασσινό νερό? | Cristos | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 35 | 28-09-04 21:54 |
Νερό από A/C | torto | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 07-08-04 21:33 |