|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν κατάλαβες την ερώτηση: Θα βάλω γκάπυ και πλάτυ. Εκτός από αυτά, τι άλλο μπορώ να βάλω μαζί τους? 350 λίτρα είναι πολλά για να έχω μόνο πορτοκαλί πλάτυ και κάποια γκάπυ που δεν ξέρω ακόμα την τελική τους εμφάνιση, αφού ενήλικα είναι μόνο 3 θηλυκά. Τις πήρα ήδη γκαστρωμένες και δεν ξέρω τους πατεράδες τους.
ήδη κοιτάζω να αποκτήσω και κίτρινα ή κόκκινα πλάτυ. Να έχουμε ποικιλία χρωμάτων. Έλνερς, μολυ, ξιφοφόροι, κλπ πάνε ή υβριδίζουν? Κάτι άλλο εκτός ζωοτόκων να βάλω? Προτιμάω να μείνω σε εύκολα ψαράκια. Στο μικρό ενυδρείο θα αφήσω τις γαρίδες, και ίσως αρχικά λίγα πλάτυ ή γκάπυ. Βλέπουμε. |
|
||||
|
||||
![]()
αα τα εχεις σιγουρα αυτα...οκ λοιπον..αν και κατα την αποψη μου το χαραμιζεις το ενυδρειο με αυτα..
καποια απο τα ζωοτοκα υβριδιζουν δεν θυμαμαι πια ακριβως και μαλιστα πριν λιγο καιρο εψαχνα να τα βρω για να φρεσκαρουμε τις γνωσεις μας αλλα δεν το εβρισκα... το παλιο ενυδρειο ποσα λιτρα ειναι??? εγω επειδη εχω εντλερακια σε ενα 30λιτρο αν δεν βρισκω να τα δωσω σε συνχομπιστες τα παω σε πετσοπ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() περα απο την πλακα ομως, θα δεις χιλιααααααααααδες ψαρακια εκει μεσα απο δαυτα! και τι θα τα κανεις σε ενα 6αμηνο ![]() ![]() ![]() ![]() τα εντλερ σηγουρα, υβριδιζουν με τα γκαμπυ... εγω θελω να σταθω σε αυτο που ειπες, δεν υπαρχουν δυσκολα και ευκολα ψαρακια... ολα "ευκολα" ειναι, αρκει να τους προσφερεις αυτα που πρεπει...και να εισαι οκ με τις ρουτινες σου. υπαρχουν πολλες επιλογες οπως ειπε και ο αρρωστος(τρομαρα του, θελει και το κυπελο ![]() ![]() ![]() ![]() απλα πρεπει να δεις τι θες! τωρα αν εχεις καταληξει στα ζωοτοκα, καλα κανεις! ομορφα ειναι! απλα θα μπλεξεις με τις γεννες... καλη συνεχεια οτι και αν κανεις!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- εγω επ8ιμενω να κοιταξεις και αυτο το θεμα απο την αρχη με τις φωτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=46607&page=3 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 27-04-11 στις 11:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() (σιγα μην το παρετε ρε, κουτσα αλογα ![]() ![]() amangos, δες το θεμα που σου λεει ο αρρωστος. ειναι ολα τα λεφτα οι μελλανοταινιες!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είχα 2 μελανοταινίες στο μικρό (110 λίτρων) ενυδρείο, και τις χάρισα. Στα 350 λίτρα θα ήταν όντως καλή επιλογή, στο μικρό θεωρούσα πως τις χαντάκωνα.
Όντως ωραία ψαράκια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εριξες καμια ματια στα βιοτοπικα στα αλλα θρεντ σου αρεσε τιποτα??? το σκυλακι σου πως παει? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|