|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φανταστικό είναι. Τι να λέμε...
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ ωραίο το ενυδρείο, σου εύχομαι να τα πας πολύ καλά στον διαγωνισμό...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αλεξανδρε πολυ ωραίο, καταπληκτικος ο φωτισμός ...
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πολύ καλό Αλέξανδρε.. Αν κατάλαβα καλά, οι προβολείς χρησιμοποιήθηκαν μόνο στο φόντο, και για το aquascape χρησιμοποίησες μόνο το εξωτερικό φλας στο softbox? Ή και τις λάμπες του ενυδρείου? Για πες, για πες... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Νασο , καλα καταλαβες, οι προβολεις φωτιζουν μονο τον τοιχο πισω και εκει οφειλεται και το πορτοκαλι φοντο (οταν δεν υπερισχυει το φλας) Απο πανω χρησιμοποιηθηκε το ενα φωτιστικο με 4 Τ5 + το εξωτερικο φλας. Το κακο ειναι οτι ενα φλας δεν αρκει για το μηκος του ενυδρειου. Χρειαζονται 2 για να καλυψουν ολη την επιφανεια. Επισης μου εσπασε τα νευρα η πλαστικη κεντρικη κοντρα του rio 300 ! η σκια της φαινεται σχεδον σε καθε φωτο. Αν σηκωσω πολυ ψηλα το φλας τοτε η σκια μειωνεται αλλα το φως δεν ειναι αρκετο. Αν κατεβασω το φλας χαμηλοτερα , φωτιζεται καλα αλλα φαινεται εντονα η σκια και παλι. Σκεφτομαι στην τελικη φωτογραφιση να αφαιρεσω εντελως την κοντρα και να την αντικαταστησω επειτα με φιλετο τζαμιου. Αυτη η φωτο ειναι ισως η πιο φωτεινη απο την σειρα που τραβηξα, συν του οτι το φοντο παιρνει θερμο χρωμα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Νομίζω οτι τώρα φαίνεται καλά η ομορφιά του aquascape σου.. Η πρώτη φωτογραφία ενώ έχει τέλειο φόντο, έχει ίσως περισσότερες σκιές απ'όσες θα έπρεπε και πάει πιο πολύ προς καλλιτεχνική.. Αν πετύχαινες την φωτεινότητα της τελευταίας και το φόντο της πρώτης, τότε θα ήταν απλά τέλεια.. Την κόντρα βγάλτην μην το σκέφτεσαι.. Σε 2 λεπτά την έχεις ξαναβάλει (σιλικόνη έχω εγώ, ευκαιρία να κεράσεις καφέ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αλεξανδρε να σου πω κι εγω ενα τιπ σχατικα με τη φωτογραφιση που πιστευω πως θα σε βοηθησει. Αν θες να πετυχεις λευκο φοντο και καλοφωτισμο στο ενυδρειο εφοσον δεν εχεις πολλα φλας μπορεις να χρησιμοποιησεις μονο λαμπες πυρακτωσεως και προβολεις, να βγαλεις τις φωτο σε NEF (RAW) αρχεια (που φανταζομαι πως ηδη το κανεις) και να επεξεργαστεις το WB μετα στο Lightroom.
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Skeleton of a bush"- παρουσιαση | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 192 | 28-06-09 19:11 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ "BETTA AQUARIUM" | JONNY | Bettas | 12 | 07-01-07 23:47 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |