|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φιλε βαλε την μηχανη πανω σε κατι σταθερο και ξανα τραβα |
|
|||
|
|||
![]()
φωτογραφιεσ απο το ενυδρειο μου
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα.Τασο ωραιο το ενυδρειο σου.Αυτο που θα πρεπει να προσεξεις ειναι το ph.Τα ψαρακια σου θελουν χαμηλοτερο ph.To οτι ειναι πολλα το γνωριζεις ηδη.Στην θεση σου θα εβγαζα και τα marimo balls(οι μπαλες αλγης που εχεις),γιατι οσο ωραιες ειναι,αλλο τοσο επικινδυνες ειναι για να εμφανισει το ενυδρειο σου την πιο δυσκολη αλγη.Την Cladophora algae .
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο το ενυδρειο σου φιλε μου
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς τον Τάσο και Χρόνια σου Πολλά για χθες.
Τιμές από αμμωνία έχεις? Αν όχι, καλό θα ήταν να έπαιρνες υγρά τεστάκια... Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οσον αφορα το αισθητικο κομματι του ενυδρειου σου..η γνωμη μου ειναι πως εβαλες πολυ συμμετρικα τα φυτα και ενα εδω κι ενα εκει...
βαλτα πιο φυσικα. μαζεμενα σε ζωνες πυκνης βλαστησης για να νιωθουν προστασια τα ψαρια και να καταφευγουν αλλα και με περιοχες "κενες" για ελευθερη κολυμβηση. εξαλλου ειναι ανουμπιες κυριως που δεν εχουν μεγαλες απαιτησεις σε φως..και οπου και να τις βαλεις θα καλυπτονται. με την ευκαιρια να σου πω οτι τις βλεπω καποιες πολυ θαμμενες και μπορει να σου χαλασουν. ξεθαψε τες λιγο ωστε μονο τα ριζιδια να ειναι μεσα στην αμμο. ο "κορμος" και τα φυλλα να ειναι εντελως εξω. επισης το νερο σου πρεπει να μαλακωσει και αλλο για τα νεον...τα οποια και θεωρω πολλα για τα λιτρα σου. καλη συνεχεια με το ενυδρειο σου!
|
||||
|
||||
![]()
Παρά τη μεγάλη ιχθυοφόρτιση,το ενυδρειάκι είναι πολύ ωραίο και αρκετά φυσικό.Θα συμφωνήσω με τον Πάνο για πιο ατημέλητο στήσιμο,ώστε να αποφευχθεί η συμμετρία.Με μια μείωση της ιχθυοφόρτισης και μια αλλαγή στο διάκοσμο (φυτά-ξύλα) θα έδειχνε πολύ πιο φυσικό και όμορφο.
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
TO ΠΡΩΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ | nikosn | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 39 | 10-12-11 17:55 |
Το πρωτο μου ενυδρειο | daimosth | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 22-10-10 00:27 |
Το πρωτο μου ενυδρειο | babis100nx | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 19-09-10 01:12 |
To Πρωτο μου Ενυδρειο | Dourios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 26-12-09 13:44 |
το πρωτο μου ενυδρειο | Dionysia | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 27-09-09 17:42 |