|
Περιβάλλον δεξαμενής (τεχνητής λίμνης) Η άγρια πανίδα που συγκεντρώνεται περιμετρικά της δεξαμενής μας. Ποιά η σωστή διαχείρηση, η μέριμνα και η υπευθυνότητα του ιδιοκτήτη? |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σήμερα το πρωί, πίνοντας τον καφέ μου στο κιόσκι, πήρα την κάμερα και να τι συνέλαβα, στην οροφή του κιοσκιού, μέσα στα κεραμύδια. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όπως και την περσινή χρονία, έτσι και φέτος θα κάνω μια προσπάθεια να ανεβάζω ότι το πιο σημαντικό ζωντανό πλάσμα συνέλαβε ο φακός της άτσαλης κάμεράς μου...
![]() Σήμερα πρωί-πρωί έχω επιτέλους εντοπίσει την διαδικασία του τελευταίου στάδιου της ζωής μιας λιβελούλας. Κατάφερα να αιχμαλωτίσω μερικές λάρβες κατά τη διάρκεια του πλυσήματος του φίλτρου μου, τις οποίες είχα μεταφέρει σε ένα ενυδρείο που είχα φυτέψει πέρσυ τους λωτούς. Να το αποτέλεσμα ![]() ![]() Ας προσπαθήσει κάποιος να αναγνωρίσει το πιο κάτω έντομο. Θα εκπλαγείτε πραγματικά με την απάντηση. ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
μου φαινεται για προνυμφη πασχαλιτσας.
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
στην περιοχη μου οι προνυμφες της πασχαλιτσας εχουν λιγο διαφορετικο χρωμα, το χρωμα της κοιλιας τους ειναι σκουρο κοκκινο με μαυρες βουλες, ετσι οπως ειναι το χρωμα των φτερων των ενιληκων.
το νομιζα για ενα αλλο ειδος εντομου, μεχρι που ειδα μεταμορφωση μπροστα στα ματια μου. δεν ξερω αν το γνωριζεται αλλα οι πασχαλιτσες ειναι ο Νο 1 εχθρος της μελιγκρας, αφου με αυτες τρεφονται. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ρε συ! Θα μπορούσες να δίνεις τα πλάνα σου στο nacional geographic!
Φοβερά πράγματα γίνονται στον κήπο σου! Ειδικά ο χαμελέων τα σπάει! Περιμένουμε πολλές εξελίξεις και φωτός(τις οποίες και πετυχαίνεις) Συνέχισε έτσι! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
μάυρα στίγματα | VLASIS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 09-04-10 09:48 |
Απίστευτη καταστροφή | Filotas | Malawi | 47 | 10-02-09 09:36 |
Απίστευτη ενηλικίωση γκάππυς...! | filoxenos | Ζωοτόκα | 5 | 17-01-06 15:12 |
Απίστευτη Φωτογραφία Γέννας!!!!! | filoxenos | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 23-12-05 17:57 |