|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Ταιριάζουν.
Διαμάχες θα έχεις έτσι κι αλλιώς ανάμεσα στα demasoni και το βασικό είναι να έχεις μια μεγάλη σχετικά ομάδα και το πολύ 2 αρσενικά. ![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]()
γιατι δε βαζεις saulosi ωτε να εχεις το χρωμα των demasoni στα αρσενικα... και των labido στα θηλυκα...(στο περιπου..)
![]()
__________________
|
#3
|
||||
|
||||
![]()
αυτη μαλλον ειναι η ποιο καλη λυση και το σκεφτομουν πολυ σοβαρα!!!αλλα για να ειναι μπλε τα αρσενικα πρεπει να βρω ενηλικα....που θα βρω ενηλικα??και αν οχι ενηλικα σε τι μεγεθος θα βρω???
![]() ![]() ![]() |
#4
|
||||
|
||||
![]()
εγω δυσκολευτηκα πολυ να βρω απο χομπιστες.απο WΙ μου εστειλαν υβριδια κι ετσι σε μια λιστα απο αλλο μαγαζι τα ειδα και τα παρηγγειλα ξανα.
πολλα μπουνα μου γεννησαν σε αυτο το μεγεθος αλλα αυτα οχι ακομη. περιμενω... στα μαγαζια συνηθως τα παιρνεις σε μεγεθος που δε ξεχωριζει φυλο.
__________________
|
#5
|
||||
|
||||
![]()
Έγω προτείνω 2 χαρέμια με διαφορετικές αποχρώσεις
![]() Labidochromis vs Maigano vs Iodotropheous Έχει και άλλους συνδιασμούς αλλά δεν μπορείς να βρείς εύκολα καθαρά κομμάτια.
__________________
MALAWI FOR EVER |
#6
|
||||
|
||||
![]()
με το θεμα των ειδων των ψαριων εχω σχεδον καταληξει....τωρα θα ηθελα μια μικρη βοηθεια οσον αφορα το ανεβασμα του ph του νερου και την συντιρηση του στα ιδια ποσοστα....στο πετ σοπ που ρωτισα μου ειπαν οτι εκτος απο ασβεστολιθηκες πετρες που μπορω να βαλω θα ριχνω και ανα διαστηματα καποιο αλατι...δεν καταλαβα καλα ομως τι ειναι αυτο....μπορει να εξηγεισει καποιος??
![]() ![]() |
#7
|
||||
|
||||
![]()
κανε μετρισεις με τεστ στο νερο για να ξερεις,και βλεπεις ,και πες μας και μας.Εστροσε,το εστισες ,κριψονες,περασματα,σπιλιες,μικρες μεγαλες.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινιμα απο την αρχη | harris samos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 23-05-09 12:36 |
νεο ξεκινιμα απο την αρχη | harris samos | Bettas | 9 | 21-05-09 15:56 |
Νεος...ξεκινιμα..!!! | akillis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 03-11-08 13:34 |
ξεκινιμα για φυτα | naupaktos84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 22-02-07 10:00 |