|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δεν ξερω για τους δισκους αλλα τα ιδια γινονται προσφατα και στους διαγωνισμους γαριδων. Και ναι η πλειοψηφια των συνειδητοποιημενων, χομπιστων διεθνως καθως και το shrimp club , κατεκρινε περυσι το garnellenchampionat για βασανισμο των γαριδων. Η δικη μου αποψη ειναι οτι τετοιοι διαγωνισμοι ξεκινουν απο το παθος καποιων, αλλα μεταλλασσονται συντομα σε μεσο προωθησης των συμφεροντων μεγαλων εκτροφεων για να φουσκωσει η τσεπη τους. Eγω προσωπικα δεν θα επαιζα ποτε αυτο το παιχνιδι. |
|
||||
|
||||
![]()
και εδω πεθανε και θαφτηκε....
![]() θα συμφωνησω πως σκοπος του θεματος ειναι ο προβληματισμος..και το διαβασμα διαφορετικων αποψεων. ο καθεις αναλογα με την ιδιοσυγκρασια του και την οπτικη του θα εξαγει τα δικα του συμπερασματα.. οσο μενει σε αυτο το κλιμα η κουβεντα την παρακολουθω κι εγω με αμειωτο ενδιαφερον..... απο την αλλη συμφωνω με την αποψη του Αλεξανδρου πως... πολλα πραγματα ξεκινησαν με αγαπη αλλα "εχασαν το δρομο" τους...και το χρημα ειναι που εχει βαλει το χερι του στις περισσοτερες των περιπτωσεων. αν δεν υπηρχαν τα τεραστια χρηματικα επαθλα, αμεσα (βραβειο) και εμμεσα (εκτιναξη των πωλησεων) τουλαχιστον συμφωνα με αυτα που αναφερθηκαν παραπανω..ειμαι σιγουρος πως η συζητηση θα ηταν εντελως διαφορετικη.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποιο ειναι ποιο θορυβωδες??? | drypes | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 24-04-09 21:21 |
Εμπρος στο δρόμο των δίσκων τραβώ! | arkoujohn | Δίσκοι | 4 | 14-05-08 06:48 |
ποιο ειναι? | georgetax | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 15-10-07 15:33 |
chiller, ποιο και από που? | Theokyr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 23-03-06 10:37 |