|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι λογικο να χασεις αρκετα...
Ειναι η πρωτη τους γεννα και δεν ειχες και αρτεμια εγκαιρως. Σε καθε γεννα απο δω και περα θα ειναι ολο και καλυτερα.
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου να σου ζήσουν!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω QS.
![]() Παράθεση:
Το θεμα δεν ειναι οτι πεθαναν μεχρι εκεινη τη στιγμη,ειναι οτι παρολη την αρτεμια που ταιζα μετα σε καθημερινη βαση κ τις συχνοτατες αλλαγες νερου,ο πλυθησμος τους σταδιακα μειωθηκε κ τωρα περιπου ειναι 10-12. Σιγουρα παιζει ρολο κ οτι ειναι η 1η τους γεννα αλλα μου φαινεται πολυς ο γονος που δεν τα καταφερε. Αλλα δεν πειραζει...Εχει αρχισει παλι "παιχνιδια" το ζευγαρι. |
|
||||
|
||||
![]()
Δημήτρη καλησπέρα! Πριν από λίγο καιρό είχα και 'γω γέννα από τα κριμπένσις μου. Στην αρχή είχα καμμιά 40αρια μικρά από τα οποία σταδιακά έμειναν 10 περίπου τα οποία τα πρόσεχαν πολύ και οι δυο γονείς. Από τη μέρα που ξανάρχισαν ξανά τα "φλερτ" μεταξύ τους εξαφανίστηκαν και τα μικρά. Υποψιάζομαι ότι τα έφαγε ο αρσενικός για να ξαναζευγαρώσει, οπότε πρόσεχε και τα δικά σου
|
||||
|
||||
![]()
Ηξερα οτι σταματανε να τα προσεχουν κ το πολυ πολυ να τα κυνηγησουν,αλλα οχι κ να τα φανε.Κυριως η θυληκια κανει παιχνιδια κ οχι τοσο ο αρσενικος.Μετα απο ποσο καιρο αρχισαν παλι τα φλερταρισματα?Ενα μηνα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά περίπου μήνας πρέπει να ήταν. Τα μικρά είχαν φτάσει περίπου τα 0,5cm, ίσως λίγο παραπάνω.
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαριτηρια, να σου ζησουν!Αυτα τα ψαρια ειναι τοσο Γονιμα που θα βαρεθεισ να βλεπεις γεννες. Εγω μετρησει 6 γεννες μεχρι τωρα απο τα δικα μου αλλα δεν εχει ζησει κανενα. Δεν ξερω τι φταει, η συγκατοιση με τα αλλα ψαρια ή οτι δεν τα ταιζω αρτεμια (το οποιο τωρα το διαβασα αυτο)?
|
||||
|
||||
![]()
Λογικα φταιει το οτι τα εχεις με αλλα ψαρια.Παντως καλο ειναι να ταιζεις αρτεμια για μεγαλυτερη αναπτυξη.
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε γενικες γραμμες, καλο ειναι να απομακρυνεις τα μωρα οταν φτασουν σε ηλικια κοντα στο μηνα. Φροντισε να εχεις ετοιμο ενα ενυδρειο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν αφαιρεσω τον έναν από τους 2 γονείς τα μικρα συνεχίζουν να διατρέχουν κίνδυνο;
Το αρσενικό ή το θυληκο είναι καλύτερα; |
|
|||
|
|||
![]()
Μα γιατι να το κανεις αυτο; Θα καταλαβεις απο μονος σου ποτε πρεπει να απομακρυνθουν τα μικρα.
Αν σκεφτεσαι να το κανεις ετσι κι αλλιως, τοτε αφησε να μωρα με τη οποιον απο τους δυο ειναι καλυτερος γονιος (συνηθως η μαμα). |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
alexnina065-Προσπάθεια βιοτοπικού Pelvicachromis pulcher (Kribensis) | alexnina065 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 03-04-11 19:16 |
Μαύρες κηλίδες σε Pelvicachromis taeniatus | beat89 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 01-04-11 16:36 |
Pelvicachromis taeniatus αλλα τι? | beat89 | Αναγνωρίσεις ειδών | 21 | 06-03-11 13:13 |
Pelvicachromis pulcher - "KRIBENSIS" | GhostShip | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 17 | 12-03-07 17:54 |
Pelvicachromis pulcher Kribensis | gangrel | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 2 | 23-08-05 16:46 |