|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μυρτω ασε την τυρφη δεν χρειαζεται τοσο για το ψαρι σου. Ειναι και μικρο μαλλον το φιλτρο για να χωρεσει και τυρφη σε ποσοτητα ικανη να κανει κατι. Καλυτερα ασε τον ανθρακα και αλλαζε τον καθε μηνα με καινουριο ή αντικατεστησε τον με μινι σιποραξ Κρατα καθαρο το νερο με συχνες (σωστες σε θερμοκρασια νερου και με αντιχλωριο) αλλαγες νερου και ολα θα πανε καλα μεχρι να βρεις μεγαλυτερο ενυδρειο για το ψαρακι. ΥΓ σε τοσο μικρα ενυδρεια και με μικρα φιλτρα, ειναι προτιμοτερο να βαζουμε ξερα φυλλα αντι τυρφης
|
|||
|
|||
![]()
χμμμμ ενδιαφερον
![]() εεε εβαλα χτες σε λειτουργια το φιλτρο ![]() αντι για ανθρακα (μου ειπαν να τον βγαλω) εχω βαλει ενα σακουλακι με τυρφη Τωρα θα περιμενω, ρωτησα εναν φιλο μου και μου ειπε να βαλω ε λειτουργια το φιλτρο με απλο νερο για 2-3 μερες με αλλαγεσ 50% αλλα δεν εχω καταλαβει καθε ποτε και μετα να βαλω το μπολι και μετα απο 3 μερες το ψαρακιιι ενταξει δεν θα ειναι???? ![]() ![]() ------------------------- το φιλτρο (σε μεγεθος ) δν το λες και μικρο. εχει κινητηρα 380 λ/ωρα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη μυρτω : 22-04-11 στις 11:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μειωση φωτισμου? | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ. | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 06-01-11 17:03 |
Μειωση ph | dimitrisemm | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 07-10-10 05:21 |
Μειωση του ΡΗ | jimmy19111977 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 11-01-08 14:51 |
Προβλημα μειωτη CO2 | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 01-02-07 00:26 |
Μειωση ph? | kifinas | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 22-01-03 23:53 |