|
|
||||
|
||||
![]()
αν ειναι ετσι μερες ή ταιζεις παρα πολυ ή ειναι δυσκοιλιο ή ειναι αρρωστο(πανω σε αυτο ας μιλησουν οι πιο εμπειροι)
|
|
||||
|
||||
![]()
Πιάνω τροφή με τα δύο μου δάχτυλα μη φανταστείς πολύ.. τη θριματίζω λίγο και τη ρίχνω μέσα (μία φορά την ημέρα)
|
||||
|
||||
![]()
περιμενε τους πιο εμπειρους σε θεματα ασθενειων μηπως σου πουνε τιποτα
παντος καλο θα ηταν να βαλεις και κανενα θυληκο για να ξεδωσουν και λιγο τα αγορια σου... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ρίξε μια ματιά εδώ:http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/guppy.htm
![]() Στις πρώτες 2 εικόνες είναι ένα ζευγάρι.Αριστερά είναι το αρσενικό.Τα αρσενικά συνήθως είναι πιο μικρά απο τα θηλυκά,έχουν πιο εντυπωσιακά χρώματα και τα θηλυκά έχουν ένα πτερίγιο παραπάνω αν δείς...τα αρσενικά το έχουν μαζεμένο και ονομάζεται γονοπόδιο. Ρίξε μια ματιά αξίζει ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Τα κοίταξα λίγο καλύτερα και μάλλον είναι όλα αρσενικά γιατί το έχουν όλοι οι μάγκες μαζεμένο το πτερύγιο... ;(
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manosxe : 21-04-11 στις 14:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Aν είναι πως θέλεις γέννες μπορείς να δώσεις μερικά αρσενικά και να πάρεις θηλυκά.
Θυμήσου* Να πάρεις τα διπλά θηλυκά απο όσα αρσενικά έχεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφος ο δικος σου.... καταπληκτικα χρωματα και σχεδια!!
ναι οντως δεν ειναι θυληκο!!! οσο για το αν εχει καποια αρρωστια και εγω θα σου ελεγα να περιμενεις συμβουλες παντως κατα την δικη μου αποψη, δεν ειναι και τοσο φουσκωμενο!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξανά από την αρχή θέλω help. | antonis15 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 18-08-10 20:45 |
Ick ξανά!! | Moutralewn | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 33 | 04-07-10 18:48 |
Ρεφρακτόμετρο ξανά... | nikman | Λοιπός εξοπλισμός | 6 | 14-02-08 00:36 |
ξανά-μανά παρουσίαση | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 17-10-06 18:24 |
Ξανά cryptocarium | manosdr | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 06-09-04 05:33 |