|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφα και υγειεστατα φαινονται
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι όντως πολύ όμορφα και εμένα είναι από τα αγαπημένα μου tetra...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ποσο ευκολα "κολλας" παρατηρωντας τη φυσικη συμπεριφορα και τα χρωματα τους σε σωστα ενυδρεια....ενω παραλληλα ποσο ευκολα τα προσπερνας στα ενυδρεια πολλων πετσοπ στοιβαγμενα χωρις τα χρωματα και τις συμπεριφορες τους.
![]() πολλα ψαρια αδικουνται ετσι. να τα χαιρεσαι Θοδωρη!!
|
||||
|
||||
![]()
@Apollwnas Το ενυδρείο μου είναι αυτό . Ή μάλλον ήταν αυτό, γιατί τώρα είναι εργοτάξιο
![]() Ωστόσα, τα χρώματα και την ζωηράδα τους, εκτός από τις καλές συνθήκες, τα αποδίδω εξίσου στον χαμηλό φωτισμό αλλά και στη σκιά που δημιουργούν τα επιπλέοντα φυτά. Όλος ο σαματάς στο βιντεάκι γίνεται γύρω και κάτω από την επιπλέουσα φυτόμαζα. Από την άλλη μεριά υπάρχει ηρεμία... @kostasz87 Κάποια άλλα εξίσου αγαπημένα tetras είναι : Ornate Tetra, Bleeding Heart Tetra, Red Phantom Tetra Πάνο, το μικρόβιο για να ασχοληθώ πιο σοβαρά με τα ενυδρεία ήρθε σαν ξενιστής μαζι με κάτι blyxa... ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο το ενυδρειιο σου να το χαιρεσε
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι εντυπωσιακά Θοδωρή και τυχερά που ζουν σ' ένα άψογο ενυδρείο, το οποίο είχα την τύχη να θαυμάσω από κοντά (όταν ήταν στις καλές του).
![]() Βέβαια για να είμαι ειλικρινής, μπροστά στους ξιφοφόρους, μου φαίνονται ..."μικρά, μάυρα και κακομούτσουνα", αλλά γούστα είναι αυτά. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια τα μπλακακια...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
black phantom tetra αλλοιωση χρωματος | panos_auk | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 04-03-11 23:40 |
Γκαπυ με black window tetra | Apollwnas | Ζωοτόκα | 2 | 28-04-09 12:08 |
The Black Malawi | GeFior | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 45 | 10-07-07 21:19 |
Tetra Black phantom SOS | abrous | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 03-05-07 12:03 |
Άσπρα στίγματα σε Black Neon Tetra | Maax | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 03-11-04 01:16 |