|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
η denerlle εχει 10 μεσα
|
|
||||
|
||||
![]()
δλδ για 10 φυτα κανουν...
|
|||
|
|||
![]()
Εγω ψωνιζω ιντερνετ και δινω για 30 ταμπλετες 12.59 ευρω....
|
|
||||
|
||||
![]()
απο που? αν θες η εδω η με πμ..
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
10ευρω τα 3 κιλα..
|
||||
|
||||
![]()
Οι ταμπλετες της dennerle ειναι ΜΑΠΑ. Δουλεια 0. Είτε βάζω, είτε οχι, δεν βλεπω καμια απολύτως διαφορά στα φυτά μου....
Αντίθετα οι Crypto δουλευαν πολυ καλα στις κρυπτοκορινες μου. Εβαζα μια και σε 1 εβδομάδα είχα 2-3 καινουργια φυλλα. Και να ξερεις οτι δεν βαζεις μια ταμπλετα διπλα σε καθε φυτο. Βαζεις μια κοντα σε 2-3 φυτα, σε καποια αποσταση απο την ριζα, γιατί αλλιως μπορείς να τα καψεις. Δηλ. τα tetra crypto δεν ειναι για 10 φυτα που λες. Στο κάτω κατω, μπορείς να την σπας, γιατι συνηθως δεν χρειαζεται και ολή
|
|||
|
|||
![]()
Εγω αγοραζω περιπου 60 ευρω και μεταφορικα 9.90... οποτε σε συγκριση με την ελληνικη αγορα παλι πιο φτηνα ειναι. Το μονο που αγοραζω απο την ελληνικη αγορα ειναι τα ζωντανα.
Γενικα στα προιοντα των εταιριων οι αποψεις ειναι διαφορετικες. Εδω απλως εκφραζουμε τις αποψεις μας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δοσολογια λιπασματος για 50 λιτρα αναλυτικα! | panmaroy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 11-03-11 15:40 |
δοσολογια λιπασματος | Ryu | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 21-08-08 02:41 |
Ταμπλετες λιπασματος και Cory ? | delta66 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 18-06-08 19:48 |
Ταμπλετες CO2 | Gatos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 11-09-06 19:18 |
co2 ταμπλετες | steady | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 30-03-05 17:19 |