|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
100 λιτρα, 85 μικος και πλατος 30 ποντους. η κιχλιδες 5,6 εκατοστα. ειναι 6 κιχλιδες. ειναι κιτρινες και κρι με ριγες. δεν ξερω πως λεγοντε. εχω και δυο πλεκον. ενας ειναι 2 εκατοστα και ο αλλος ειναι 14 εκατοστα. και κατι ξηλα εχω βαλει στο ενηδριο. και εκανα τησ σπηλιες με βραχακια. η κιχλιδεσ εχω παρατιρησει πανε μεσα στης σπηλιες και καθοντε. εχω οξιγονο κανονικα στο ενηδριο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κανα καραβάκι ή σεντούκι θησαυρού πώς και δεν έχεις βάλει?
|
|
|||
|
|||
![]()
και ταιζω τροφι sypervit granylat σε μπιλακια, και zera vipagran POPOLNA HRANA σε μπιλακια. ποσες φορες την μερα πρεπει να τησ ταιζω?
![]() ------------------------- Παράθεση:
------------------------- δεν εβαλα το εχω φυσικο. πολλη καλο ειναι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diamanths : 17-04-11 στις 23:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
συμπληρωσε αυτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=42400 και αν μπορεις ανεβασε καμια φωτογραφια
|
|
|||
|
|||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:80-30 Όγκος:100litra Κατηγορία:kanoniko Φυτά ![]() Ψάρια / ¶λλα είδη:kixlides Διακοσμητικά υλικά ![]() (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο ![]() Φωτισμός:60 pontoys lampa fuorioy Διάρκεια φωτισμού:4 vres Φιλτράρισμα:mexri 150 litra Θερμοστάτης:mexri 150 litra Λίπανση ![]() Παροχή CO2:nai dyo solinakia Παράμετροι: pH:8 Γενική σκληρότητα (GH): ![]() Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): ![]() Αμμωνία (ΝΗ3): ![]() Νιτρώδη (ΝΟ2): ![]() Νιτρικά (ΝΟ3): ![]() Αλλαγές νερού:mia fora to mhna an xreiazetai Θερμοκρασία:24-26 ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: |
|
||||
|
||||
![]()
ωραίος ρε φίλε!
τώρα πήγαινε και διάβασε όλα τα υπομνήματα του φόρουμ γιατί έχεις πολύ διάβασμα.... το Ph πως το μέτρησες? |
|
|||
|
|||
![]()
εχω το τεστ τις τετρα με της σταγονες. που βαζεις 5 cc/ml νερο και μετα μεσα σε αυτο 7 σταγονες TST PH subwasser freshwater Eau douce. ayto den einai?
![]() ------------------------- σε ευχαριστω φιλος μακαρι να κανουμε καμια γεννα γιατι ειμαστε μεγαλη παρεα που εχουμε ενηδρια και γουσταρουμε. και κατι ακομα. φοτο στο προφιλ σου πως βαζεις. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diamanths : 18-04-11 στις 00:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλα πως την ειδες και μιλας ετσι ..?? πες το ποιο ευγενικα.. λες και τον μαλωνεις.. ετσι οπως κανεις το πολυ - πολυ να ε βρισει και μετα να σηκωθει και να φυγει.. υ.γ. δεν ειναι στρατος εδω ..παλιωσαμε και τετοια.. ![]() ![]() ------------------------- αντε διαμαντη περιμενουμε και φωτο... ![]() ![]() του ενυδρειου...
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη achisael : 18-04-11 στις 02:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Διαμαντή καλή σου μέρα και καλώς ήλθες.
Αν δεν ξέρεις τις ονομασίες από τις κιχλίδες σου, καλό θα ήταν να ανέβαζες φωτο τους... πιθανώς να μην κάνουν για το ενυδρείο σου... Όσον αφορά το "στρώσιμο"... πως το έκανες? Απο κει και πέρα, μιας και δεν έχεις φυτά και δεν χρειάζεται να ρίξεις το pH σου, η παροχή CO2 δεν σου χρειάζεται. Το φίλτρο σου μου φαίνεται αρκετά μικρό... πιθανώς να πρέπει να αγοράσεις μεγαλύτερο ή να βάλεις άλλο ένα... Καλό θα έιναι να έχεις κάποια ρουτίνα αλλαγών νερού, π.χ. κάθε βδομάδα το 20-30% του νερού σου. Επίσης, θα πρέπει να αγοράσεις υγρά τεστ μέτρησης, έτσι ώστε να ξέρεις αν θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες έξτρα αλλαγές νερού, πέρα από αυτές της ρουτίνας σου. Αν δεν το έχεις ήδη κάνει, καλό θα είναι να διαβάσεις τα υπομνήματα για τους αρχάριους. ΥΓ.: Όλα τα παραπάνω ή κάποια από αυτά ίσως είναι τα αίτια του γιατί δεν έχεις γέννες ακόμη... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ο φίλος μας είναι πασιφανώς παντελώς άσχετος και το πλέον σωστό είναι να διαβάσει τα υπομνήματα του φόρουμ ,όπως του προτείνουν και άλλοι παλιός και νέος δεν υπάρχει σίγουρα-υπάρχουν μόνο ένα πληκτρολόγιο και μία οθόνη και κάποιοι κανόνες του χώρου που βρισκόμαστε.... αν κάποια απο τα παιδιά εδώ θέλουν να τον πάρουν απο το χεράκι και να του πούν τα πάντα όλα με απαντήσεις εδώ δικαίωμά τους όπως και το δικό μου να του πώ να διαβάσει όπως και το δικό του να διαβάσει ή να μην διαβάσει εσύ? δικαίωμά σου να με βάλεις στην θέση μου? ΟΚ! ![]() ------------------------- φαντάζομαι δεν παρεξηγήθηκες ε? ![]() αλλαγές νερού κάνουμε πολύ συχνότερα απο 3 εβδομάδες. κάνε έναν κόπο και διάβασε τα υπομνήματα στην κατηγορία γλυκό νερό κλπ αλλά και εδώ www.tsamisaquarium.gr σου λείπουν πολλές γνώσεις και δεν θα ευχαριστηθείς ποτέ τα ψαράκια σου χωρίς αυτές. είσαι σε φάση "Δεν έχω ιδέα απο οδήγηση και έχω βγεί στην εθνική με καινούργιο αυτοκίνητο" ![]() πιστεύεις ότι αν ανοίξεις το παράθυρο και ρωτά τους άλλους οδηγούς που περνάνε "πως δουλευει αυτό το πράγμα???" ή "Ξέρεις απο βέσπα???" θα αποδώσει? ![]() ![]() ![]() άραξε και διάβασε δεν θα σου πάρει πάνω απο μία μέρα να διαφωτιστείς για τα βασικά καλό διάβασμα και καλή επιτυχία ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikrosaquaristas : 18-04-11 στις 23:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κιχλιδες Αφρικης | ydrofilos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 47 | 19-11-15 09:10 |
Κιχλιδες Αφρικης με τι αλλο? | alex_mar | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 09-12-09 11:49 |
300 λτ κιχλιδες αφρικης!!! | THIRIO-81 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 10 | 02-04-07 23:16 |
PLECO ΓΙΑ ΚΙΧΛΙΔΕΣ ΑΦΡΙΚΗΣ | BLUE BIMPWE | Malawi | 3 | 15-02-05 18:48 |