|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο ακριβως πριν λιγο που τα ξαναειδα δεν παρατηρησα καποιο μολησμενο.Φυσικα η θεραπεια θα συνεχιστει και αυριο θα παρω και ενα φαρμακο που μου προτειναν.Τα σαληγκαρια εχουν μετακομησει μονα τους σε αλλο ενυδριο.Τα εκανα 2 ωρες προσαρμογη για να συνηθησουν παλι στο μη αλατισμενο νερο αλλα δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα μεχρι στιγμης.
|
#2
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
#3
|
|||
|
|||
![]()
Αν πρόκειται για φούγκους, το αλάτι και το melafix θα βοηθήσουν πρόσκαιρα, αλλά την οριστική θεραπεία θα στη δώσει το pimafix, μη το καθυστερείς.
|
#4
|
||||
|
||||
![]()
Mαρκο εχω και απο τα δυο αν χρειαστεις ελα να στα δοσω.
__________________
Σταματήστε την ΓΗ να κατέβω... |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω πολυ Γιαννη.Πηγα το πρωι στον Κωστα(QS-Plan) και μου primafix.Τον ευχαριστω πολυ.Απ'οτι βλεπω καλα πανε τα πραματα με τα γκαπι.Ποσες μερες να κανω θεραπεια με primafix?Εβαλα 10ml σε 60 λιτρα καθαρα.Εκανα και μια μικρη αλαγη 10λιτρα και συμπληρωσα 30γρμ αλατι απο αυριο θα αρχισω αλαγες 3λιτρα την ημερα.
|
#6
|
|||
|
|||
![]()
Μάρκο καλημέρα, Πρέπει να βάλεις pimafix 15ml στα 60 λίτρα καθημερινώς μέχρι να δεις ότι έχει φύγει εντελώς το βαμβάκι. Θα κάνει καλό αν δεν έχεις αυτήν την στιγμή, να βάλεις και μια αεραντλία σε λειτουργία.
Η διαδικασία αλλαγής του αλμυρού νερού σε γλυκό, γίνεται έχοντας τα ζωντανά στο είδη αλμυρό νερό και κάθε μέρα σταδιακά να αφαιρούμε από το ίδιο νερό τα 2/10, προσθέτοντας φρέσκο. |
#7
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες Γιαννη.Χθες εβαλα πρωτη μερα 10ml pimafix σημερα ταισα το μεσημερη και μετα εβγαλα 2λιτρα νερο και συμπληρωσα φρεσκο εβαλα παλι 10ml pimafix.Αυτο θα γινεται μεχρι την παρασκευη.Παντως τα πραματα πανε πολυ καλα δεν εχω δει αλλο ψαρι να εχει προβλημα και οι γαριδες μια χαρα τις βλεπω.Τα μηλοσαληγκαρα τα εχω βαλει μονα τους σε αλλο ενυδριο μετα το σοκ που παθανε νε το αλατι και προς μεγαλι μου χαρα εχουν συνελθει ολα αυτες τις φωτο τις τραβηξα χθες οταν εσβησαν τα φωτα και ερειξα μια ταμπλετα αλγης!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρωστα multifasiagus σε καινουργιο ενυδρειο | kostas82 | Tanganyika | 16 | 19-07-10 23:24 |
αρωστα ψαρακια?? | stefoc | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 03-02-09 16:37 |
Αρωστα φυτά??? | panagiotis265 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 30-05-08 11:31 |
Αρωστα γκουραμι | kdros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 27-09-07 15:35 |
Eγω εχασα γκαπι! | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 14-09-03 03:01 |