|
|
|||
|
|||
![]()
Μάρκο φέρτα αν θέλεις στη συνάντηση, να στα κρατήσω μέχρι να τελειώσεις την θεραπεία με το αλάτι.
Πάντως το υποτονικό διάλυμα 0,2% συνήθως το αντέχουν άνετα. |
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα θα δωσω ενα γατοψαρο synodonti που εχω σε ενα και θα εχω αδειο ενυδριο.Να τα κανω καλη προσαρμογη και να τα βαλω στο αλλο ενυδριο?Η θα ειναι καλυτερα να τα αφησω εκει που ειναι μεχρι να τελειωσει η θεραπια?
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν τα έχουν παίξει, βάλτα στο άλλο, αλλά πρόσεξε πολύ την αλλαγή της αλατότητας, θέλει σταδιακή μείωση, προσαρμογή πολλές ώρες.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιατι λες οτι ηταν σε πολυ ασχιμη κατασταση απο την μια μερα στην αλλη εβγαλαν ολα αυτα τα ασπρα?Δεν τα κοιτουσες καθημερινα?Αν τα κοιτουσες και δεν το ελεγες οσο ηταν νωρις κακως.Τα παιδια εδω θα σε βοηθουσανε σιγουρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικα και τα κοιτουσα γι'αυτο και πιστευω οτι προλαβα γρηγορα την εξαπλωση της αρρωστιας.Προτου σχολιασεις κανοντας κρητικη για αμελια μου στην φροντιδα των ψαριων καλο θα ηταν να μου εδεινες καποιες συμβουλες για σωσω τα υπολιπα αν φυσικα γνωριζεις.Επισεις καλο θα ηταν να διαβαζες οτι τετοιου ειδους βακτιριακες μολυνσης ειναι ταχυτατα μεταδοτικες και απο οτι παρατηρησα καταστρεφουν τον ιστο του ψαριου σε πολυ γρηγορο χρονικο διαστημα.Τα παιδια με βοηθεισαν παρα πολυ με τα πμ που ανταλαξαμε και μου εδωσαν και φαρμακα σημερα στην συναντηση.Τελος εχω να πω οτι δεν βλεπω αλλο ψαρι να εχει προβλημα και πιστευω οτι το αλατι εκανε το θαυμα του.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε καμια περιπτωση εγω δεν θα σχολιαζα κανοντας κριτικη ουτε καν σκευτηκα κατι τετοιο αλλωστε θα σου εδεινα συμβουλη αμα δεν ειμουν αρχαριο.Και καλυτερα ειναι να μην απαντας ετσι δεν πιστευω πως με τα λεγομενα μου σου εδωσα να καταλαβεις οτι εκανα κριτικη.. |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστηχως με τον γραπτο λογο δεν μπορεις να καταλαβεις πως εκφραζεται ο καθενας.Ειναι λιγο περιεργη η ερωτηση που μου εκανες.Ειναι αυτονοητο οτι απο την στιγμη που δω καποιο προβλημα στο ενυδριο μου να συμβουλευτω τους πιο εμπηρους.Οπως και εγινε.Ειναι δυνατον να βλεπεις τα ψαρια σου αρρωστα και να μην κανεις τιποτα?Ολα αυτα στα γραφω για την ερωτηση που μου εκανες "Δεν τα κοιτουσες καθημερινα?Αν τα κοιτουσες και δεν το ελεγες οσο ηταν νωρις κακως.Τα παιδια εδω θα σε βοηθουσανε σιγουρα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρωστα multifasiagus σε καινουργιο ενυδρειο | kostas82 | Tanganyika | 16 | 19-07-10 23:24 |
αρωστα ψαρακια?? | stefoc | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 03-02-09 16:37 |
Αρωστα φυτά??? | panagiotis265 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 30-05-08 11:31 |
Αρωστα γκουραμι | kdros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 27-09-07 15:35 |
Eγω εχασα γκαπι! | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 14-09-03 03:01 |