|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μαρκο αν εννοεις το δικο μου το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να βαλω φενιζολ και(για καποιους κακως)κολλησα και σχεδον ολες τις πετρες.τωρα για ψαρια ελπιζω αυριο να μπουν και να δουμε συνολικα πως θα δειχνει το ενυδρειο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σιγουρα ενα χαρεμι labido yellow (1α+3θ) και αλλο ενα χαρεμι που να συνδιαζεται και να συνυπαρχει με το πρωτο αρμονικα.να δουμε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο πολλες αποριες που ειχα για να παραγγειλω ψαρια απο καποιο petshop της Αθηνας γιατι εδω στη θεσσαλονικη δεν βρισκεις ευκολα αφρικανικες κιχλιδες εκανα την παραγγελια.Παρηγγειλα 10 pseudotropheus demasoni.Την επομενη μερα με πειραν τηλ απο το petshop και με εμημερωσαν οτι υπαρχουν 7 demasoni
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο το ενυδρειο σου.ελπιζω να μην σου βγουνε πολλα αρσενικα demansoni γιατι θα γινει χαμος.καλη συνεχεια
|
|||
|
|||
![]()
καλως τα δεχτηκες.να τα χαρεις.πολυ ομορφα.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τέλεια τα ψάρια!¶ντε,ελπίζω να δεις κάποια γέννα όσο το δυνατόν συντομότερο από τα ντεμασόνι.Κουκλιά!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το ενυδρειο.Και ωραιες κυχλιδες
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενα up μιας και ηπαρχουν καποιες αλαγες!Δυστιχος τα demasoni μου βγηκαν αρσενικα και απο τα 7 ψαρια μειναν τα τρια
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το εκανες παρα πολυ ωραιο!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Aquael 240L (Malawi) | sonic | Malawi | 19 | 12-12-10 21:06 |
στησιμο 240l | kws | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 1 | 23-09-10 21:55 |
Το πρώτο ενυδρίο... | DaltonGR | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 23-09-10 11:56 |
Ανεμιστηράκια σε 240L? | ANXRI | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 14-01-09 18:34 |
Το Ενυδρίο Μου | panos20 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 20-06-07 23:33 |