|
|
||||
|
||||
![]()
Απαπαπαπα εσυ παιδί μου έχεις παρει φόρα......
![]() ![]() Το να βρεις ψαρακια αυτής της λιμνης εκει πανω...... ε τι να πω.... Παλια ουτε στα ονειρα μας ! Πάντως εμαθα και εγω απο πρωτο χερι οτι ερχεται εισαγωγη καλή ..... και με τρωει ο κ@@#$ μου..... ![]() Ελπιζω βεβαια να πρυτανευσει η λογικη γιατί διαφορετικα βλέπω να βγαζω τον ατιμο τον καναπε απο το σαλονι...... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ηλια, να βγει ο καναπες...να βγει!!
![]() μακαρι να "κατσει" η εισαγωγη...... ![]() Δημητρη...η τιμη....οσο τα mbuna της μαλαουι...(σε μενα κανει και καλυτερες τιμες.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ρε Πανο με το καλο τα μικρα....
Μακαρι να βγαλεις γεννες και να διαδωθει το ειδος στην χωρα μας! ------------------------- Παράθεση:
Με βλεπω να ξεστηνω το Νοτιοαμερικανικο με τα σκαλαρια και να το κανω... Victoria..Secret.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
http://chris7-photos.blogspot.com/ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chris7 : 16-04-11 στις 15:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εχω ξεκινησει να διαβαζω και εγω επισης για haps αλλα νομιζω θα ειναι λιγο δυσκολο να βρεις συμβατους κατοικους λογο υβριδισμου!!!!
εκτος εαν θα ειναι species αλλα και παλι πρεπει να ειναι καθαρα τα ψαρακια κατα την εισαγωγη!!! παντως ενα 300αρι θα ειναι must για το συγκεκριμενο ειδος!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Jiraya οντως το θεμα του υβριδισμου στις Βικτωριανες ειναι πολυ μεγαλο...θελει πολυ προσοχη. Σχεδιαζω να εχω 2 διαφορετικα ενυδρεια species. ΑΝ ολα πανε καλα και βρεθουν καποια ψαρια....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πριζωσε με κι άλλο....
Δεν θέλω και πολύ να ξεκινήσω τις αλλαγές... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
15 περιπου μπομπιρες σουλατσαρουν στο ενυδρειακι μαιευτηριο..
![]() ![]() η μαμα τα ελευθερωσε... (η μηχανη μου οπως εχω ξαναπει εχει χαλασει..βγαζει μονο βιντεο...αλλα δε βαζω γιατι ενας αγαπητος θα αρχισει το δουλεμα για την ποιοτητα... ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
lake victoria | Hary | Malawi | 12 | 23-09-08 09:59 |
malawi με victoria | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 1 | 14-07-06 13:27 |
Κιχλίδες της Victoria | stefanos.f | Victoria και υπόλοιπες μικρές λίμνες | 0 | 29-08-03 20:31 |
lake victoria cichlids | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 18:29 |