|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Η διαφορά στις 2 seachem είναι ότι η πρώτη βρωμοκοπάει σκορδίλα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οποτε μια απο τις αλλες 3.. οσο για το αλλο που ρωτησα μπορεις να μου πεις ? διαβασα οτι η fishtamin κανει ολα αυτα :
|
|||
|
|||
![]()
Όλες τα ίδια λένε ότι κάνουν βρε Αχιλλέα, μόνο χημικό εργαστήριο μπορεί να το επαληθεύσει, μετά από πειράματα, εγώ για 2 πράγματα είμαι σίγουρος:
1. Οι αποξηραμένες τροφές περιέχουν λίγες βιταμίνες, λόγω της επεξεργασίας και του τρόπου διατήρησης, οπότε θέλουν ενίσχυση συχνά και μάλιστα λίγο πριν το τάϊσμα και 2. Αν τις ρίχνεις απλά στο νερό, είναι σα να ψεκάζεις βιταμίνες στον αέρα που αναπνέουμε, πολύ μικρό το όφελος (αν υπάρχει κιόλας), οπότε μόνο μούλιασμα της τροφής. |
|
||||
|
||||
![]()
και μετα μπλουμ ? δεν υπαρχει προβλημα να πεσει μεσα και βιταμινη ?
μαλλον αυτην θα παρω που ειναι και ποιο φθηνη... http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=938 δοσολογια ξερουμε , ή σε ολες ισχυει αυτο το 6-7 σταγονες στην τροφη ? γιατι εκει λεει 5μλ/10λιτρα οσο γι αυτο που λεει οτι κανει.. ισχυει ? αυτο με τα κλεισατ φωτα οταν βαζουμε νεο ψαρι.. (αυτο απο περιεργεια..)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιταμινες για χελωνες. | water_turtle_lover | ¶λλα ζώα | 0 | 12-02-10 16:02 |
Βελτιωτικο νερου & βιταμινες???? (Ακουω Προτασεις!!!!) | sotirisk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 02-02-10 21:19 |
τροφη | kostasbaf | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 14-07-09 17:15 |
Ποιες βιταμινες? | kill_bill | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 26-06-08 01:38 |
Βιταμινες για τα ψαρια μας. | Andros | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 18-05-07 20:22 |