|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το ball valve τι ειναι ? να σε ρωτησω κατι.. ποσα καθαρα βιολογικα χωραει το μικροτερο ? αυτο με τα 1000λ/ω... αλλα μονο βιολογικα...
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω φιλε δες στο σιτε που θα το παρεις
Η ball valve ειναι ενας μοχλος που τον τραβας και κλεινει με μια κινηση την ροη νερου απο το ενυδρειο προς το φιλτρο μετα βγαινει το πλαστικο αυτο μαζι με τους σωληνες πανω απο το φιλτρο βγαζεις το φιλτρο το καθαριζεις ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ μετα το βαζεις στην θεση του ανοιγεις την ball valve πατας την ''τρομπα'' και αρχιζει να γεμιζει νερο μονο του |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτο το συστηματακι το εχει και το φλουβαλ..
|
||||
|
||||
![]()
Eheim Ecco Pro λεω εγω μιας και ειναι καλητερο απο Fluval και κινεζους!
|
|||
|
|||
![]()
Αν και μπερδευτικα με τις τοσες εταιριες πιστευο να διαλεξω το καλυτερο.............
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απο θορυβο μακαραν φλουβαλ.. τωρα πως το κρινεις... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έχω φλουβαλ και eheim .είναι πανομοιοτυπα.
Προς το παρών δεν έχω κανένα πρόβλημα(τα λιτουργώ 1 και 5 μήνες αντιστοιχα) Προς το παρών η μόνη διαφορά είναι στην τιμή και στο γεγονός οτι το φλούβαλ δεν έχει σπρει μπαρ ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο που μου κανει εντυπωση ομως ειναι οτι λενε πολυ καλα λογια και για το SUN SUN παρ'οτι ειναι κινεζικο και με πολυ χαμηλοτερη τιμη.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πειτε γνωμες | mpampi19 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 05-02-10 16:49 |
Φιλτρο εξωτερικο | ermis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 03-02-09 20:55 |
Για πειτε μερικες γνωμες...... | imichal | Malawi | 23 | 08-09-08 00:55 |
ΦΙΛΤΡΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ | ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 02-06-04 01:29 |