|
Περιβάλλον δεξαμενής (τεχνητής λίμνης) Η άγρια πανίδα που συγκεντρώνεται περιμετρικά της δεξαμενής μας. Ποιά η σωστή διαχείρηση, η μέριμνα και η υπευθυνότητα του ιδιοκτήτη? |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Κούκλος!!!!! Όντως όσοι έχουμε λίμνες είμαστε τυχεροί!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αν ήταν καλά, θα μιλούσαμε για την φώτο! Για όσους μας αρέσει η άγρια ζωή με τα καλά και τα κακά της είμαστε ναι τυχεροί. Όσοι όμως απεχθάνονται τους μικροσκοπικούς μπαμπούλες και τα μαμούνια δεν θα το' λεγαν τύχη.. ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας, χαιρομαι που βλεπω ανθρωπους με ευαισθησιες και αληθινη αγαπη και γνωση για την φυση ,το μονο που μπορω να πω ειναι συγχαρητηρια.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφα ολα!!!
καλα ο χαμελαίοντας δικος σου ειναι ? |
|
||||
|
||||
![]()
Της φύσης όπως όλα...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όπως το περίμενα άλλωστε, η περσινή ιστοριούλα που είχα με τους σπίνους συνεχίζεται και εφέτος...! Βρήκα την φωλιά τους σε μια δωδώνια. Απρόσιτο και ψηλό σημείο βέβαια, οπότε καθαρές φώτο δεν...! Στη φώτο (από κάτω) μπορείτε να διακρίνετε την ουρά ενός από τους γονείς...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μα καλα σοβαρα μιλας?!
Εχεις χαμελαιωντα στην αυλη σου???? Κορυφαιο!!! Ειναι ειδος που γενικα ζει στην Κυπρο και αντεχει το κλιμα σας? Τι λες τωρα!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σήμερα το πρωί, πίνοντας τον καφέ μου στο κιόσκι, πήρα την κάμερα και να τι συνέλαβα, στην οροφή του κιοσκιού, μέσα στα κεραμύδια. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όπως και την περσινή χρονία, έτσι και φέτος θα κάνω μια προσπάθεια να ανεβάζω ότι το πιο σημαντικό ζωντανό πλάσμα συνέλαβε ο φακός της άτσαλης κάμεράς μου...
![]() Σήμερα πρωί-πρωί έχω επιτέλους εντοπίσει την διαδικασία του τελευταίου στάδιου της ζωής μιας λιβελούλας. Κατάφερα να αιχμαλωτίσω μερικές λάρβες κατά τη διάρκεια του πλυσήματος του φίλτρου μου, τις οποίες είχα μεταφέρει σε ένα ενυδρείο που είχα φυτέψει πέρσυ τους λωτούς. Να το αποτέλεσμα ![]() ![]() Ας προσπαθήσει κάποιος να αναγνωρίσει το πιο κάτω έντομο. Θα εκπλαγείτε πραγματικά με την απάντηση. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω την μανία για τέλειες φωτογραφίες. Σίγουρα παίζει πολύ ρόλο η καλή φωτογραφία, αλλά από τη στιγμή που μετέφερες το βλέμμα του χαμαιλέοντα τι πειράζει αν δεν είναι τέλεια; Ίσως να είμαι ολιγαρκής αλλά μου αρκεί η απαθανάτιση της όμορφης στιγμής και μάλιστα είναι πολύ καθαρά!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
μάυρα στίγματα | VLASIS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 09-04-10 09:48 |
Απίστευτη καταστροφή | Filotas | Malawi | 47 | 10-02-09 09:36 |
Απίστευτη ενηλικίωση γκάππυς...! | filoxenos | Ζωοτόκα | 5 | 17-01-06 15:12 |
Απίστευτη Φωτογραφία Γέννας!!!!! | filoxenos | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 23-12-05 17:57 |