|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Φωσφορικά προσθέτεις; Τεστάκι υπάρχει για να πάρεις μετρηση;
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι φωσφορικα δεν προσθετω. τεστακια εχω τις serra
|
|
|||
|
|||
![]()
η αναλογία που πρέπει να έχεις είναι 1 Po4 με 10-20 No3. Αυτά τα 2 είναι τα βασικά που πρέπει να κοιτάμε όταν δεν υπάρχει αναπτυξη στα φυτά μας μιας και είναι το "βασικό" φαϊ των φυτών μας. Η αναλογία φυσικά είναι κατι πολύ γενικό μιας και κάθε ενυδρείο είναι διαφορετικό! Κανε ενα τεστάκι για τα Po4 σου και εαν δεν υπάρχει καθόλου μπορείς να αγοράσεις fleet enema απο ενα φαρμακείο για να προσθέτεις
|
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχει περιπτωση δηλ να ειναι απο ελλειψη po4?
------------------------- και τι ποσοτητα ρίχνω σε ενα 80αρι ενυδρειο? ------------------------- κατι ακομη εχω No3 10-20 υπαρχει περιπτωση να εχω ελλειψη αζώτου? (το αζωτο δεν ειναι παραγωγο των No3) η λεω κατι λάθος? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anestoudis : 15-04-11 στις 13:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αντιθέτως, εγώ θα συμβουλευα να μην την ταίζεις τόσο με θρεπτικά συστατικά γιατί και αντίθετο αποτέλεσμα θα έχεις και άλγη σε λίγο καιρο. Βέβαια 1 φορά την εβδομάδα δεν είναι πολλά τα λιπάσματα, αλλά άν αλλάζεις το νερό κάθε 20 μέρες και δεν έχεις άλλα πολλά φυτά μέσα να καταναλώνουν, τότε υπάρχει πρόβλημα.
|
||||
|
||||
![]()
εχω και αλλα φυτα(microsoroum, anubia nana, 3 crypokorynes, λιγο riccia και 1 ehinodoro) γιαυτο λεω οτι κατι λειπει αλλα τι? υπαρχει περιπτωση τη ζημια να την κανει ελλειψη Φωσφορικών?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κ εγω που εχω παρομοιο προβλημα, ειπωθηκε εδω οτι μαλλον φταιει η περισσεια φωσοφορου κ νιτρωδων, γι'αυτο εβαλα στον ενα κουβα του jbl eprofi 900 που εχω ενα υλικο για μειωση νιτρωδων κ φωσοφορικων.
Τι ισχυει τελικα; Μπορει οντως τη ζημια να την κανει η περισσεια φωσφορικων κ νιτρωδων;;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για Hygrophila polysperma | ΠΕΛΑ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 22-10-07 19:24 |
Πρόβλημα με Hygrophila polysperma | ΠΑΝΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 18-01-07 16:17 |
Αναγνώριση φυτού...(Hygrophila polysperma?) | gemini_str | Αναγνωρίσεις φυτών | 7 | 19-07-04 09:34 |
Hygrophila polysperma | Δημητριαδης δημητρης | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 18-02-04 01:27 |
Κλάδεμα Hygrophila polysperma - Hemianthus micranthemoides | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 16:43 |