|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πελλαμος η γεφυρα Βασιλη!!!!!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ωραια βασσιλη!
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε Βασιλη εχει γινει φοβερη δουλεια αναμφισβητητα!
![]() Και οταν σκεφτεσαι 10+ κυβικα νερο με καταναλωση ενος ενυδρειου 200-300 λιτρων χαμηλων απαιτησεων το κανει ακομη καλητερο!! ![]() Μπορεις να δωσεις καποιο link για τις Sequence γιατι δεν βρισκω κατι? Εσυ απο Κυπρο τις προμηθευτηκες? Αν ειναι και e-shop για παραγγελια ακομη καλητερα... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα συγχαρητήρια μου
Αν είχα χρόνο,χώρο και λεφτά (μόνο αυτά τα 3 πράγματα μου χρειάζονται) θα ήθελα να κάνω κάτι παρόμοιο! Προς το παρόν χαζεύω τις φωτογραφίες σου ![]() Τέλεια κατασκευή ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ...για 10,000 λίτρα δεξαμενή για κοι ο εξοπλισμός που χρειάζεσαι κομπλέ είναι κάπου στα 1000 ευρουλάκια (φύλτρανση, uv, αντλία). Γράψε sequence 12000 και θα βρεις πολλά ονλάιν καταστήματα. Ψάξε όμως για την low voltage γιατί υπάρχουν και οι κανονικές. Μπορεί οι κανονικές να είναι φθηνότερες, αλλά θα πληρώσεις τη διαφορά τους πρώτους κιόλας μήνες που θα τη λειτουργήσεις.
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη βρε παιδια ενα ενυδρειο 300 λιτρα καιει 300watt?στην λιμνη τα 315 watt 24 ωρες δεν δουλευουν?
|
|
||||
|
||||
![]()
Γενικολογίες μιλάμε...Στο ενυδρείο έχουμε και τεχνητή φωτοπερίοδο, αλλά το βασικότερο και ένα θερμαντικό σώμα. Για κοίτα πόσο καίνε δύο ή και 3 λάμπες 1.20εκ στο ενυδρείο, και έλεγξε επίσης το θερμαντικό σώμα.
Η αλήθεια τώρα δεν τείθεται κάν θέμα σύγκρισης, γιατί μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα και μεγέθη, έτσι? Το δεν το κατάλαβα... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη στο ενυδρειο εχω θερμοστατη 300watt ας πουμε αλλα δεν καιει 24 ωρες.τα 315 watt που εχεις εσυ ολη την ημερα καινε σωστα?αυτο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Vivarium βήμα βήμα! | Γιώργος Κ | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 82 | 22-10-16 19:26 |
Η Λιμνούλα μου (βήμα-βήμα) | POURITANOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 110 | 03-12-13 01:28 |
Ωραίο στήσιμο φυτεμένου βήμα βήμα | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 28-04-09 09:19 |
Βήμα-Βήμα Παρουσίαση Φυτεμένου | melli | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 49 | 24-03-08 09:50 |