|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλη η προσπαθεια σου!!
![]() ![]() ![]() Απο τα λιγα aquascape που προσπαθουν να δωσουν βαθος με επιπεδα!!! Πολυ χαιρομαι να βλεπω τετοια ενυδρεια!! ![]() Αν μπορουσες να μειωσεις λιγο το υψος των πετρων στη πλατη και ισως να "χωρουσαν" στη κορυφη λιγα "κοντα" φυτα ... Η ακομα και απο πισω απο τις πετρες! Το κορυ δεν μου "κολλαει" πολυ με το ολο στησιμο! Εκτος των αλλων "χαλαει" και τη κλιμακα .. προτιμησε μικροσωμα ψαρια!
|
||||
|
||||
![]()
το όλο στήσιμο μου θυμίζει του kingirm , συμφωνό με τον Γιώργο ειναι πολύ ψηλές οι πίσω πέτρες... Πάντως πανέμορφο... καλή συνέχεια...
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχοντας δει το ενυδρείο και από κοντά μπορώ να πω ότι ειναι πραγματικά πανέμορφο..!
![]() (ξέχνα τις κιχλίδες Μπάμπη.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω αλλα με αυτο το ενυδρειο που ειχα και τις πετρες που ξεδιαλεγα 1 1/2 ωρα να βρω ηταν η καλυτερη επιλογη μου!!!!
οσο το οτι μοιαζει με του kingrim ειναι επειδη εχει το ιδιο γρασιδι και την ιδια πετρα κατα τα αλλα ειναι εντελως διαφορετικο το στησιμο και το θεμα!!!!! παντως εγω ειμαι ευχαριστημενος που μεσα σε 4 ωρες απο το πουθενα στηθηκε αυτο το ενυδρειο χωρις να υπηρχε η σκεψη για το συγκεκριμενο aquascape!!!! οι κιχλιδες θα ερθουν συντομα εχουν δρομολογιθει ηδη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι δεν είπα οτι είναι και το ίδιο... απλά εχει πολά κοινά!!! Καλά γιατί το χαλάς ? ειδα οτι το έχεις βάλει στην αγγελία...
|
|
||||
|
||||
![]()
απειρο το ενυδρειο
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παρα πολυ ομορφο μπαμπη
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλλιτεχνης
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλα το πας :ρ
|
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικα παρα πολυ ομορφο. Συνχαριτηρια φιλε μου
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συμβιωση blue tang ---annularis angel | τραπεζιτης | Reefsafe | 14 | 09-03-09 11:15 |