|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ καλο μπραβο φυσικο το αποτελεσμα και αξιοζηλευτο!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλοοοοοοοοο!
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ παιδια ριξτε και μια ματια να δειτε και μια πραγματικη φωτο του τοπιου του καταρακτη για να μου πειτε εαν οντως εφτασα εστω και 1% απο αυτο που βλεπετε στην φωτογραφια!!!!
κωστα εχεις απολυτο δικιο αλλα βρεθηκε κατα λαθος στα χερια μου και ειπα κριμα ειναι βαλε και αυτο!!!! αααα και επισης ριξτε μια ματια στις αγγελιες και γελαστε!!!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπαμπη πολυ ομορφο αν και δεν του εδωσες τον χρονο που ηθελε αφου εισαι αναποφασιστος και καθε 2μηνες αλλαζεις ενυδρειο ειναι κριμα να το πουλας μακαρι να το παρει καποιος και να το παει εκει που μπορει να φτασει......
ειναι ενα ενυδρειο που πολλα ατομα θα ηθελαν να εχουν ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ όμορφο ενυδρείο.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλα ρε στην παρουσιαση του ενυδρειου μου με κραζεται δεν ντρεπεστε
![]() γιαννη οχι καθε 2 μηνες ,<<ανα>> 2 μηνες ![]() τι να πω ρε παιδια αλλοι αλλαζουν πουκαμισα εγω αλλαζω ενυδρεια ![]() παντως κωστα η αγγελια ειχε μπει πριν την παρουσιαση και ειπα πριν φυγει απο τα χερια μου να του κανω τα 40ντα μια ωρα ποιο νωρις!!!
|
||||
|
||||
![]()
μην μου πεις να ερθω για χαμαλικι ξανα πλεον μονο με συμβολεο 6μηνης παραμονης ενυδρειου (το οποιο θα συνταξει ο βοκωστας)
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() παντος ξεκινα παλι γυμναστικη θα σε χρειαστω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλη η προσπαθεια σου!!
![]() ![]() ![]() Απο τα λιγα aquascape που προσπαθουν να δωσουν βαθος με επιπεδα!!! Πολυ χαιρομαι να βλεπω τετοια ενυδρεια!! ![]() Αν μπορουσες να μειωσεις λιγο το υψος των πετρων στη πλατη και ισως να "χωρουσαν" στη κορυφη λιγα "κοντα" φυτα ... Η ακομα και απο πισω απο τις πετρες! Το κορυ δεν μου "κολλαει" πολυ με το ολο στησιμο! Εκτος των αλλων "χαλαει" και τη κλιμακα .. προτιμησε μικροσωμα ψαρια!
|
||||
|
||||
![]()
το όλο στήσιμο μου θυμίζει του kingirm , συμφωνό με τον Γιώργο ειναι πολύ ψηλές οι πίσω πέτρες... Πάντως πανέμορφο... καλή συνέχεια...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συμβιωση blue tang ---annularis angel | τραπεζιτης | Reefsafe | 14 | 09-03-09 11:15 |