|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοηθειά σας, θα προσπαθήσω να τα κάνω αυτά που μου είπατε σε σύντομο διάστημα. θα ανεβάσω νέες φώτο και θα παρακολουθώ το forum.
|
|
|||
|
|||
![]()
το μονο που θελω να τιρησεις απο μένα ειναι να κοιταξεις οπωσδιποτε προσεκτικα το φιλτρο που θα παρεις να ειναι χαμηλης ροης νερου ... γιατι ο μονομαχος εχει πολλα πτερυγια και θελει χαμηλη ροη νερου καθως κουραζετε ευκολα και θελει μερη οπου να καθετε απλως να ξεκουραζετε, επισις να κοιταξεις προσεκτικα τι κατοικους θα βαλεις μαζι του... εγω προσωπικα θα εβαζα μονο σαλιγκαρια αντε και μερικες γαριδες τπτ αλλο... και οταν παρεις φιλτρο στον καθαρισμο του αυστηρα με νερο ενυδρειου να το καθαζεις ( αν δεν διαβασες το αναλυτικο προφιλ του να το διαβασεις ) αυτα
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οταν με το καλό τον παρασύρουμε και αρχίσει να φτιαχνει το ένα ενυδρειο μετά το αλλο, συζητάμε ξανα το θέμα των συγκατοίκων. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οταν με το καλό τον παρασύρουμε και αρχίσει να φτιαχνει το ένα ενυδρειο μετά το αλλο, συζητάμε ξανα το θέμα των συγκατοίκων.
![]() ![]() ναι οκ δεν ειπα για ψαρια νομιζω με κανα 2 σαλιγκαρακια για την αλγη αν εχει και μερικες γαριδες δεν θα υπαρχει προβλιμα |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν δεις το ενυδρείο του φίλου είναι γύρω στα 10 λτ. Ισως οτιδήποτε μεγαλύτερο απο σαλιγκαρι-λαθρεπιβατης είναι πολύ. Για τις άλγες και τα δυο μας χερακια μια χαρά δουλεια κανουν . |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
o καθενας εχει την γνωμη του εγω θα προτιμουσα 2 απλε σνειλς |
|
||||
|
||||
![]()
μερικες γαριδουλες (αν τις ανεχοταν ο μονομαχος) θα ηταν μια καλη προσθηκη. σε δεκα λιτρα αν πεθανει ενα μηλοσαλιγκαρο η αμμωνια εφτασε στη στρατοσφαιρα σε χρονο 0.
φυσικα θεωρια ολα αυτα..γιατι προεχει η αγορα φιλτρου..θερμοστατη και το στρωσιμο.....
|
||||
|
||||
![]()
respect όλα τ' άλλα περισσεύουν
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο μονομάχος μου | george1995 | Bettas | 14 | 01-09-10 15:34 |
Μονομάχοι...???? | Alefas The Great | Bettas | 4 | 16-07-10 11:52 |
Μονομάχοι | dream_gr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 22-08-07 08:03 |
Fin rot σε μονομάχο | Strahos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 13-03-06 04:22 |
Που θα βρω μονομάχο? | spirosta | Bettas | 5 | 28-08-05 08:56 |