|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου κατα την γνωμη μου ο μονομαχος σου θα ειναι στρεσαρισμενος και γιατι δεν διαθετεις φιλτρανση και θερμοστατη αλλα και γιατι τα διακοσμητικα σου ειναι κατι προτοτυπο για αυτον μιας και στο περιβαλλον που ζει δεν βλεπει τετοια πραγματα.
φιλικα Δήμος. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
θα συμφωνισω με τον χλομος αλλα πρεπει να σου πω οτι κατα την γνωμη μου τα ψαρια προτιμουν σκουροχρωμο χαλικι στον πατο και αν γινεται ενα κερατοφυλλο θα ηταν οτι πρεπει .. καλα το οτι χρειαζεται θερμοστατη ειναι αυτονοητο οπως και φιλτρο σε χαμηλη ροη διαβασε αν θες το αναλυτικο προφιλ του μονομαχου δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολος στην συντηρηση ... και ελπιζω στην αλλαγη νερου να βαζεις αντιχλωριο .... αυτα απο μενα |
|
|||
|
|||
![]()
Μυρτώ δεν ξέρω πόσα λίτρα είναι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ολα τα αλλα ειναι λαθος ομως... δεν πειραζει καθολου εμεις ειμαστε εδω... ακου τι κανεις... πας σε πετ σοπ και παιρνεις...ενα φιλτρακι δεκα ευρω το πολυ εναν θερμοστατη αλλα δεκα ευρω ενα αντιχλωριο που το βαζεις σε αναλογια που λεει απο πισω και αληθινα φυτα που οταν λεμε αληθινα εννοουμε ζωντανα και οχι πλαστικα...εσυ θες να παρεις κερατοφυλλο...αν δεν βρεις βαζεις μια αγγελια και θα βρεις σιγουρα... το πιο σημαντικο ειναι οτι πρεπει να βαλεις μπολι στο φιλτρο σου για να μην τυραννιεται το ψαρακι σου (ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΕΙΝΑΙ) ο θερμοστατης και το φιλτρακι καλο θα ηταν να τα επαιρνες και τωρα αμεσως αν εχειςτην δυνατοτητα...οταν πας θα του πεις τα λιτρα σου για να σου δωσει τα αναλογα...τα λιτρα βγαινουν πολαπλασιαζοντας το υψοςμε το μηκος και το βαθος ελπιζω να σε βοηθησα οτι αλλο θες εδω ημαστε ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Κατ'αρχάς ο μονομάχος σου μοιαζει κούκλος, να τον χαίρεσαι! Τα λίτρα σου μπορείς να τα βρεις πολλαπλασιάζοντας το μήκος , πλάτος , υψος μετρημένα σε dm (1dm= 10cm).Ετσι αν μήκος είναι 28cm και το πλάτος 16cm και αν υπολογίζω σωστά το ύψος σε 20cm, έχεις περίπου 9 λιτρα ενυδρειάκι. Στο νερό της αλλαγής να βάζεις οπωσδήποτε αντιχλώριο: εξουδετερώνει το χλώριο που έχει το νερό της βρύσης. Πόσο πρεπει να βάλεις το γράφει στην συσκευασία. Ενα μικρό φιλτρακι κανει γύρω στα 10Ε, αλλα ας μας απαντήσουν και οι πιο έμπειροι αν σε αυτό το μεγεθος ενυδρείου θα αρκούσε ένα αερόφιλτρο και μόνο. Για αυτόνομη θέρμανση που συνηθίζω να λέω θελεις ενα θερμαντήρα: χωρίζονται σε διαφορα μεγέθη αναλογα με τα βατ. Εσυ χρειάζεσαι τον πιο μικρό 25βατ. Πηρα προσφατα 15Ε. Αληθινα φυτά είναι υδρόβια φυτά που εκτός από ομορφια, χρησιμευουν και στα ψαρια να κρυβονται. Το κοραλι θα το έβγαζα κι εγω οπως σου έχουν ήδη πεί , γιατί ο ψαρής μπορεί να τραυματιστεί ευκολα εκεί. Μην ανυσηχείς παντως, όλα σιγα σιγα θα τα βρεις και μονος σου με λίγο διαβασμα. Τον μονομαχο δε, μεχρι και όνομα θα του βγαλεις. Αν παρατηρήσεις στο φόρουμ είναι τα μοναδικά ψαρια που τους δίνουμε και όνομα. Μοναδικοί χαρακτήρες!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοηθειά σας, θα προσπαθήσω να τα κάνω αυτά που μου είπατε σε σύντομο διάστημα. θα ανεβάσω νέες φώτο και θα παρακολουθώ το forum.
|
|
|||
|
|||
![]()
το μονο που θελω να τιρησεις απο μένα ειναι να κοιταξεις οπωσδιποτε προσεκτικα το φιλτρο που θα παρεις να ειναι χαμηλης ροης νερου ... γιατι ο μονομαχος εχει πολλα πτερυγια και θελει χαμηλη ροη νερου καθως κουραζετε ευκολα και θελει μερη οπου να καθετε απλως να ξεκουραζετε, επισις να κοιταξεις προσεκτικα τι κατοικους θα βαλεις μαζι του... εγω προσωπικα θα εβαζα μονο σαλιγκαρια αντε και μερικες γαριδες τπτ αλλο... και οταν παρεις φιλτρο στον καθαρισμο του αυστηρα με νερο ενυδρειου να το καθαζεις ( αν δεν διαβασες το αναλυτικο προφιλ του να το διαβασεις ) αυτα
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οταν με το καλό τον παρασύρουμε και αρχίσει να φτιαχνει το ένα ενυδρειο μετά το αλλο, συζητάμε ξανα το θέμα των συγκατοίκων. ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο μονομάχος μου | george1995 | Bettas | 14 | 01-09-10 15:34 |
Μονομάχοι...???? | Alefas The Great | Bettas | 4 | 16-07-10 11:52 |
Μονομάχοι | dream_gr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 22-08-07 08:03 |
Fin rot σε μονομάχο | Strahos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 13-03-06 04:22 |
Που θα βρω μονομάχο? | spirosta | Bettas | 5 | 28-08-05 08:56 |