|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μήπως δεν ήταν οξυζενέ αυτό που έριξες και σου έκανε ζημιά?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία, παίρνω το κανονικό οξυζενέ από το φαρμακείο και το ρίχνω κανονικά με σύριγγα απευθειας εκει που έχει ΒΒΑ;;;; Το φίλτρο το σταματάω ή όχι;
|
||||
|
||||
![]()
γιατι να σταματησεις το φιλτρο ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάποιος έγραψε ότι το σταματάει, νομίζω... οκ λοιπόν, το φίλτρο θα είναι σε λειτουργία κανονικά. Και ο Θεός... βοηθός...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
να το σταματησεις
α) γιατι θα μεινει το υγρο ποιο πολυ μανω στην πετρα (δεν θα υπαρχει αρκετη ροη απο το φιλτρο να το ξεπλυνει) β) Εχουν αναφερθει περιπτωσεις που χαλαει η βιολογια οποτε καλο ειναι να κλεινεις το φιλτρο για κανα 15λεπτο μετα. γ) η Πυρινικη βομβα εχει και 2ρο σταδιο ξεπλενω με την αρχικη δωση excel τις πετρες η αληθεια ειναι οτι ειναι extreme και οχι για καθε αλλαγη νερου εχει κανα μηνα που το κανω και εχουν καθαρισει οι πετρες ΕΝΤΕΛΩΣ. |
|
||||
|
||||
![]()
Για το φιλτρο ειπα οτι το σταματαω ,γιατι το excel που εριχνα ειναι πιο βαρυ απο το νερο οποτε αν το φιλτρο ειναι ανοιχτο θα το παρασυρει αντι να πεσει πανω στην αλγη για να την καψει τωρα με το οξυζενε που λενε τα παιδια δεν εχω ιδεα εγω μιλησα για excel .
Συμφωνω απολυτα με τον Kingrim. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πάλι από την αρχή | spirossd | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 21-09-10 13:40 |
"Βελτιωτικά νερού" μύθος ή πραγματικότητα??? | theok1200s | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 18-01-10 17:17 |
Πάλι από την αρχή | Aris50 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 04-12-08 08:35 |
πάλι Ick | Θανάσης | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 9 | 04-01-07 12:44 |