|
|
|||
|
|||
![]()
μεσα εχω τρεις ξιφοφορους, 2 νεον μπλακ τετρα,2 γκαπι....και καποια αλλα που δεν θυμαμαι πως λεγοντε
|
|
||||
|
||||
![]()
πες μας και τα λιτρα σου
|
|||
|
|||
![]()
τα λιτρα ειναι 63 και συνολικα εχω 11 ψαρια μεσα....μπορω να βαλω γαριδες η κατι τετοιο μεσα για να καθαριζετε και για τα τζαμια τελικα τι να βαλω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το χέρι σου, ίσως;
|
|
|||
|
|||
![]()
Σαλιγκαράκια (το πολύ 2-3) και γαριδούλες ρεντ τσέρρυ. Τα μπλακ νεον τετρα δεν ταιριάζουν με τα υπόλοιπα ψάρια σου, θέλουν πιο μαλακό και όξινο νερό.
|
|
|||
|
|||
![]()
σε ευχαριστω για την απαντηση σχετικα με της γαριδες....και οσο για την αλλη απαντηση διλ για τον φιλο που μου ειπε το χερι μου δεν θα το σχολιασω καν μονο να του πω οτι κανενας δεν τα ξερει ολα και μην προσπαθει να μας το πεξει εξυπνος γιατι καπως αλλιως δειχνει ισως να τολμησω να πω οτι δειχνει πιο πολυ σαν η........ς παρα για καποιον που τα ξερει.....ολα..... φιλικα
|
|
||||
|
||||
![]()
Η κοινή λογική έχει πάει περίπατο. Σε 63 λίτρα έχεις ασύμβατα ψάρια μεταξύ τους. Και πολλά. Και ψάρια που ούτε καν ξέρεις το όνομά τους! Και σε παραξενεύει που σου λέω να βάλεις το χέρι σου για να το καθαρίσεις; Εγώ το κάνω με εξαιρετικά αποτελέσματα, και χωρίς να προβληματίζομαι αν είναι συμβατό ή αν έχω αρκετά λίτρα.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το μεγαλύτερο μέρος του καθαρίσματος πρέπει να το κάνεις με το χέρι, με σκούπα βυθού για τον βυθό και με καθαρό σφουγγαράκι ή τηλεκάρτα για τα τζάμια. |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ο γραπτος λογος παρεξηγειται ευκολα, αλλος ειναι λιγο αποτομος στις απαντησεις του, αλλος απανταει και με λιγο χιουμορ και ο αλλος το πιανει σαν ειρωνια, αλλος δεν καταλαβαινει τι του λενε και γιατι του το λενε, αλλος δεν δεχεται μια προταση που δεν τον "βολευει" και τα παιρνει, αλλος θελει να ακουσει μονο αυτο που θελει, αλλος δεν δεχεται την αρνητικη κριτικη ενω ζηταει γνωμες για το ενυδρειο του, αλλος δεν δεχεται να ακουσει καν (οχι να δεχτει) αποψη διαφορετικη απο τη δικη του κλπ κλπ
Στο τελος θα σταματησουν καποιοι να γραφουν για να αποφευγουν αυτες τις παρεξηγησεις και να δω που θα βρισκονται απαντησεις στα ερωτηματα ή στη λυση προβληματων ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω ολους
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ DIY CO2 | Geovai | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 01-08-10 20:19 |
απορια για diy co2 | jimagas | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 28-02-09 14:57 |
Απορια! | wickerman.7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 11-06-08 00:53 |
?????απορια????? | makis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 02-05-08 00:38 |
Απορια.. | skipper | Malawi | 3 | 21-04-08 09:08 |