|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Η ριζα ειναι ολα τα λεφτα!
|
|
||||
|
||||
![]()
τελικα ξεκολλησες με το eheim και πειρες το fluval ε κουφαλιτσα.
![]() αντε μεγια.σημερα εβαλες το co2??? και ωραια ριζα,απο του Λεωνιδα την πειρες??? Gh=0 kai Kh=0 ???κατι παιζει εδω!!!!νομιζω???
|
||||
|
||||
![]()
ναι η ριζα τα σπαει οντως........ πολυ ομορφο!!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Η ριζα ειναι απο petcumulus Gh=0 και kh=0 (νερο απο α/ο) και περιμενω τον ph controler για να το παμε εκει που θελουμε. Προς το παρον υπομονή. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου και αυτή η ρίζα έχει τρομερά παρακλάδια.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ουτε τα φυτα ουτε τα ψαρια θα πανε καλα με μηδενικες σκληροτητες, εως να τα χασεις και τα δυο. Ενω η προσθεση διοξειδιου σε τετοιο νερο εγκυμονει τεραστιο κινδυνο για pH crash.
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο πολυ ομορφο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο (με οποιον δασκαλο θα κατσεις,τετοια γραμματα θα μαθεις)
Για την ριζα...ο,τι ειπαν και οι αλλοι ![]() Πανω σ'συτο που ειπε ο delta,εκανες μετρησεις στο νερο η απλα δεν εκανες και γι'αυτο εβαλες μηδενικα στις σκληροτητες?? ------------------------- Σορρυ,μολις εντοπισα το δευτερο ποστ σου...ειδα μονο το πρωτο με την παρουσιαση Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη olga : 11-04-11 στις 10:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο εγινε Ιγνατιε,μπραβο σου!Σχετικα με το νερο κανε καμια αλλαγη με βρυσης η πανε παρε ηλεκτρολυτες και trace,τα ψαρακια δεν θα τη παλεψουν.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρωτο μου φυτεμενο | rastafarian | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 31-01-11 11:29 |
Το πρωτο μου ενυδρειο-Επιτελους Παρουσιαση! | doctor | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 19 | 31-12-10 00:21 |
Πρωτο φυτεμενο | Pambs | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-08-10 12:50 |
Το πρωτο μου φυτεμενο (450 λιτ) | Psytrancer | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 16-02-09 23:34 |
Το πρωτο μου φυτεμενο | chris129 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 35 | 23-05-08 14:02 |