|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό που σου είπε ο ποιο πάνω, δεν πρέπει να γυρίζει τρελά και ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Κανονικά γυρίζει περίπου 45 μοίρες και μετά σταματάει.
Το δικό σου ή πρέπει να έσπασε, ή να ξεκούμπωσε. |
|
||||
|
||||
![]()
Περιεργο μου ακουγεται η eheim ειναι ακουστη για τα προιοντα της. Οι αντλιες της καιγονται πολυ δυσκολα σε σχεση αλλων εταιρειων. Για κοιταξε μηπως εχει χαλασει το εξαρτημα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν κάηκε, απλώς έσπασε το impeler πιθανώς να του πεσε κάτω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειπα οτι καηκε απλα οτι οι eheim ειναι σκυλια και δεν βγαζουν σκαρτα πραγματα. Σιγουρα κατι επαθε το impeler.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά το impeller για το φίλτρο μου είναι αυτό: http://www.aquaristikshop.com/e_Prod...-ecco-2036.htm
Στην φωτό είναι το 60άρι αλλά δεν έχει σχεδιαστικά διαφορά με το 50άρι. Δέστε τον τρόπο που κουμπώνει η φτερωτή με τον φερίτη. Δεν παίζει να ξεκουμπώσει. Και έχω την εντύπωση ότι το γύρησα με το χέρι πολύ περισσότερο από 45 μοίρες. Δεν γυρνάει βέβαια και "τρελά" το ένα κομμάτι με το άλλο, έχει την σχετική αντίσταση. Και υποπτεύομαι ότι αυτό το έχουν κάνει για να μην καταπονείται μηχανικά το αξονάκι, κατά την εκκίνηση του φίλτρου. Δηλαδή να ψιλοπατηνάρει εκεί, κατα την εκκίνηση, μέχρι να "πιάσει" τις στροφές. Τι γίνεται όμως όταν από την χρήση, το πατηνάρησμα αυτό γίνει συνεχόμενο?
|
|||
|
|||
![]()
Λογικά δεν πρέπει να πατινάρει, το σωστό είναι ότι πρέπει να τερματίζει.
Αν έχεις εγγύηση να το πας να στο αλλάξει. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μειωμένη Απόδοση EHEIM 2210 | bebisnet | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 16-03-10 18:13 |
μειωμένη ροή σε 2026 | nikman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 29-05-08 11:25 |
Μειωμένη ροή σε ΕΗΕΙΜ 2213 | Strahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 17-05-06 08:43 |
Μειωμένη ροή φίλτρου-Υαλοβάμβακας | el00140 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 15-06-04 15:19 |