Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Θαλασσινό νερό > Θαλασσινό νερό - Γενικά

Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες.

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 26-07-04, 14:04
kangouras Ο χρήστης kangouras δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Προεπιλογή

Σε ευχαριστώ Μάνο , αλλα τελικά δε θα πάρω ρ/ο , βρήκα εταιρία στην αθήνα , που πουλάει καθαρό θαλασσινό νερό για spa , μου είπαν , πως έχουν καναδυό πελάτες ενυδρειάδες , το νερό τους έχει παντώς >0,1mg/l νιτρικά 0 φοσφορικά , 32,0~ασβέστιο ,15~μαγνήσιο , ph=8.25/25c και πυκνώτητα 1,026 , όταν τον ρώτησα απο που είναι το νερο , δε πείρα καθαρή απάντηση αλλα μου είπε οτι είναι φυσικό θαλασσινό νερό ακριβώς το ίδιο νερό που θα βρείς στη χαβάη μόνο χωρίς κανένα μολισμαντικό στοιχείο , το κακό είναι πως το πουλάν με το κυβικό μέτρο και τα 1000λ *10λεπτα+18%=118 ευρο δεν είναι μικρό ποσό , επίσης , μου είπαν πως το νερό αυτό δεν είναι καλό να αποθηκεύεται σε κάνιστρα αφου δεν έχει συντηριτικά , οπότε δεν συμφέρει για απλές αλλαγες νερού ,θα πάρω λοιπόν 400 λίτρα και θα πληρώσω όσο περίπου θα ήθελα για το αλάτι και μόνο , έφυγα .... , νεότερα στο απογευματινό δελτίο ......
Κλειστό Θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές