|
|
||||
|
||||
![]()
Τα εχω γιατι ειναι μεγαλα τα ψαρια και δεν θελω να τα βαλω στο αλλο ενυδρειο που εχω γιατι ειναι μονο 90 λιτρα.
|
||||
|
||||
![]()
Όταν θα δεις προβλήματα στους δίσκους ... ίσως το ξανασκεφτείς ... λίγο αργά.-
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι προβληματα?Πειτε μου αν ειναι να τα βγαλω απο μεσα!
|
||||
|
||||
![]()
αυτό που θέλει να σου πει ο diskus fan (Νικολάκη έλεος με τις μεταφράσεις
![]() Μπορεί με ανοιχτά τα φώτα να μην αντιλαμβάνεσαι κάτι ή να μην το έχεις προσέξει αλλά το βράδυ με σβηστά τα φώτα τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα ... Και όπως αντιλαμβάνεσαι το στρες είναι ο νούμερο ένα παράγοντας για ασθένειες στα ψάρια και κατά πόσο όταν μιλάμε για δίσκους ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να τα βγάλεις (για τους κλόουν μιλάω, το πλέκο δεν έγραψες ποίο είδος είναι) .... σου είναι αρκετή η απάντηση ή θα πρέπει να ξαναμπούμε (όπως με τους περισσότερους) στην διαδικασία της τεκμηρίωσης;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ καταλαβα το εχω δει βασικα οτι γινετε αυτο και ειχα σκοπο να τα βγαλω απο μεσα.
|
||||
|
||||
![]()
Ο πλεκο ποιο ειδος ειναι ομως?
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω ποιο ειδος ειναι.Να βαλω φωτο?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωσφορικα vs ozon | ilias911 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 3 | 10-12-09 13:23 |
Μετακομιση-θεραπεια | HoG | Bettas | 5 | 03-12-07 14:08 |
φωσφορικα | Δημητρης Peristeri | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 10-09-07 15:15 |
θεραπεια με αλατι ή οχι? | GODLIGHT | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 09-03-06 02:48 |
Τι Θεραπεια Να Κανω????????????? | GIANNITSA | Δίσκοι | 10 | 11-11-05 18:31 |