|
Ιστοσελίδες στο Internet Χρήσιμα links για το χόμπυ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω για τη διορθωση. Θα το φτιαξω. Υπαρχουν και εντοπιζω κι αλλα λαθη αλλα δικαιολογημενα αφου μες στα χαραματα που το εφτιαχνα και ανεβαζα μαζικα φωτογραφιες, τα ειχα παιξει ολιγον τι..
Ναι, ολοι πινακες ειναι αλλα σε ποια μπεκατσα απ ολες αναφερεσαι γιατι εχω φτιαξει πολλες ![]() Παντως ολοι οι πινακες μου εχουν πουληθει και η πλειοψηφια ηταν παραγγελιες. Εγω δεν εχω στην κατοχη μου ουτε 1 πινακα μου αν και θα ηθελα να ειχα κρατησει 3 συγκεκριμενα εργα μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με το που ανοιξεις το blog δεν εχεις 4 φωτο πανω πανω?!?!?η δευτερη!!!
α καλα....τωρα ειδα τις αλλες ![]() ![]() ![]() βασικα μου αρεσουν καμποσες και θα ηθελα να ακουσω μερικες διαστασεις και ¤¤¤ γιατι στο σπιτι δεν εχουμε κανα πινακα, αν και θα πρεπει να συμβουλευτω και το "αφεντικο" ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Και να ηθελες πινακα μου , υπαρχει παυση πυρος εδω και 2 χρονια. Ουτε το χρονο ουτε τη διαθεση εχω πια...και αν δεν υπαρχει διαθεση με το στανιο τεχνη δεν γινεται !
Ασε που τα "αφεντικα" δεν θελουν μπεκατσες στο σαλονι τους ![]() Η τελευταια φορα που επιασα τα πινελα μου ηταν περυσι τετοια εποχη που ανελαβα μια μεγαλη δουλεια με τοιχογραφιες. Μεταξυ αλλων ζωγραφισα εναν εκπληκτικο θόλο/ουρανο σε ταβανι σαλονιου και ενα ολοκληρο φρεατιο ασανσερ υψους 9 μετρων το οποιο αναπαριστουσε δασος οξυας. Το ασανσερ ειναι γυαλινο και κανεις την διαδρομη προς τους οροφους μεσα απο το δασος ! Οσοι ειδαν αυτες τις τοιχογραφιες, μαθαινω οτι τους επεσε το σαγονι στο πατωμα. |
|
||||
|
||||
![]()
αν και δεν εχω ιδεα απο μπλοκ ωραιο φαινεται.οσο για την τεχνη αν βρεις τον χρονο φιαξε κατι που δεν το'χεις ξανακανει ποτε.θα δεις οτι εχες κι΄αλλες πτυχες
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Που να ειχες και παραπανω χρονο...
Μπραβο σου ρε Αλεξανδρε, ομορφο το blog. Καλη συνεχεια.
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο για την κίνηση που έκανες
![]() Κάλα τα ενυδρειακά αλλά οι πίνακες με τις ΒΑΣΙΛΗΣΕΣ του βουνού είναι όλα τα λεφτά ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ πολύ καλό!!! Καλά τα εξώφυλλα στο κυνηγεσία είναι δικά σου....(φανταστικό). Μια απ΄τις μπεκάτσες διακοσμούν το Samurai μου. Να σαι καλά και καλή συνέχεια σε ότι κάνεις.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο βρε Αλεξανδρε.Σου ευχομαι καλη συνεχεια και καλη επιτυχια στο μπλοκ σου.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλο το blog σου Alex! Ανεβασε υλικο!!!
|
||||
|
||||
![]()
αλεξ συγχαρητηρια δεν ηξερα οτι εχεις τοσο καλο χερι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mπραβο Αλεξανδρε !! Πολυ ωραιο,περιμενουμε υλικο
![]() Οι εκπληξεις δεν σταματανε ποτε...και παλι μπραβο ! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
blog για τους δισκους | mathaios81 | Ιστοσελίδες στο Internet | 5 | 27-08-12 23:05 |
να και το δικο μου | Δημητρης89 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 17-06-09 19:17 |
Όχι ακριβώς παρουσίαση - blog! | uptight | Φωτογραφίες μελών | 0 | 27-04-09 15:15 |