|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γειά σας. Έχω ένα ενυδρείο διαστάσεων 40x20x30. Θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω για γέννες αφρικάνικων κιχλίδων ειδικά για tropheus (διάφορα) και labidochromis sp. yellow
|
|||
|
|||
![]()
Τωρα αυτο το ''Tropheus διαφορα'' που εγραψες με εστειλε, αλλα τελος παντων
![]() ![]() ![]()
Η υπερηφάνεια προηγείται της συντριβής και το υπεροπτικό πνεύμα της πτώσης. Αγία Γραφή Παροιμίες 16:18 |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ stefane.f κι εγώ τόσα μικρά και τόσες μέρες ήθελα να έχω. Γιατί σε έστειλε αυτό που είπα με τα διάφορα tropheus; Έχω ένα doboisi, ένα moori (sp. red νομίζω λέγεται) και βρήκα τώρα πολλά μικρά διαφορετικά είδη για να πάρω.
|
|||
|
|||
![]()
πραγμα που σημαινει υβριδιακια....
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιατι υποπτευτηκα αυτο ακριβως που ειπες, οτι δηλαδη θα ειχες το πολυ κανα δυο ατομα ανα ειδος, πραγμα που ειναι εντελως αντιθετο με τον τροπο κρατησεις αυτων των ειδων σε κατασταση αιχμαλωσιας! Οποιοδηποτε ειδος Tropheus και αν επιλεξουμε, προσπαθουμε να το εχουμε υπο μορφην γκρουπ το οποιο να αποτελειται τουλαχιστον απο 10-15 ατομα, με το ιδανικοτερο να θεωρειται αυτο με τα 20 ατομα! Εκτος αυτου τα Tropheus επειδη εχουν πολυ κοντινες συγκενικες σχεσεις μεταξυ τους ειναι πολυ ευκολο να υβριδισουν και για αυτον τον λογο δεν κραταμε ποτε πανω απο δυο διαφορετικα γκρουπ ανα ενυδρειο, επιλεγοντας δυο ειδη που θα διαφερουν σημαντικα μεταξυ τους
![]() ![]()
Η υπερηφάνεια προηγείται της συντριβής και το υπεροπτικό πνεύμα της πτώσης. Αγία Γραφή Παροιμίες 16:18 |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορώ να ζευγαρώσω ένα tropheus doboisi μ' ένα moori (οποιοδήποτε είδους); Έχω αυτό με τα κόκινα φτερά και το κίτρινο σώμα ενήλικο, είδα ένα doboisi επίσης ενήλικο και σκέφτηκα να το πάρω να ζευγαρώσουν. Τι προτείνετε;
|
|||
|
|||
![]()
Οχι βεβαια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ όμως έχω ρωτήσει πολλούς και μου έχουν πει οτι μπορώ. Θέλω να ζευγαρώσω ένα doboisi αρσενικό μ' ένα moori kasanga θυληκό (κίτρινο με κόκκινα φτερά).
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πιστέβω απο εκεί που σου το είπανε να αγοράζεις ψαρια!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κατ αρχας πως εισαι τοσο σιγουρος οτι το ενα ειναι αρσενικο και το αλλο θηλυκο... ειναι πολυ δυσκολο να τα ξεχωρισεις
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Γ Αν συνεχισεις να εχεις αποριες επι του θεματος μπορεις να μου στειλεις Ρ.Μ προκειμενου να μην ζαλιζουμε και τους υπολοιπους με κατι που δεδομενα ειναι ακρως αντιθετο με οτι εχουμε μαθει εως σημερα ![]()
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|