|
|
||||
|
||||
![]()
Οι ανεμιστήρες αυτοί τι απόδοση έχουν; Πόσους βαθμους μπορουν να ρίξουν δλδ την θερμοκρασία;
Υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική λύση; Ειχα δει κατι μηχανηματάκια ψύξης κάπου αλλα ήταν πανάκριβα! Κάπου στα 700¤ ξεκίναγαν οι τιμες...
|
||||
|
||||
![]()
ανοιξα νεο ποστ ακριβως απο πανω.για δες μηπως βοηθηθεις κι εσυ γιατι τα ετοιμα συστηματα οπως ειπες ειναι πανακριβα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω ότι δεν είναι τόσο τα ανεμιστηράκια, όσο η εξάτμιση του ίδιου του νερού που προκαλεί την ψύξη του. Βρέξε με νερό το δέρμα σου ψιλά στο χέρι και φύσα το. Θα δεις πως ψύχεται αμέσως.
Σκοπεύω να πάρω και το σπρέι μπαρ για το φίλτρο μου, οπότε με τον συνδιασμό και των δύο πιστεύω ότι θα είμαι ΟΚ.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ελεγχος θερμοκρασιας | Liz@ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 06-05-10 13:26 |
ph controller temp controller απο fish-street!! | Papas35 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 12-10-09 11:14 |
ανοδος θερμοκρασιας | johnkalaigis32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 15-06-08 18:24 |
κατεβασμα θερμοκρασιας | marios400 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 11-09-06 16:22 |