|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
το χωμα π σ εδωσε ο γιωργος μαζι με grindal δεν ειχε με τπτ αλλα σκουλικια! μ ειχε δωσει κ μενα κ δεν εχω βρει ποτε αλλο σκουλικι μεσα! σιγουρα τα αλλα σκουλικια ειναι απο το χωμα π αγορασες εσυ! απ' οτι ξερω δεν ειναι κ οτι καλυτερο να ριχνεις μεσα στ ενυδρειο τα αλλα σκουλικια γιατι μπορει να φερουν μαζι παρασσιτα τα οποια να ειναι βλεβερα για το ενυδρειο! αν ηταν να ριχνουμε στ ενυδρειο κ αλλα σκουλικια! (θα εβγαινα στ αυλη μ κ θα μαζευα γεωσκοληκες να ριχνω στις κιχλιδες)!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οσο για το θεμα των παρασσιτων εδω μεσα διαβασα οτι δεν υπαρχει κυνδινος!!! οπως βλεπεις εχω διαβασει αρκετα πριν κανω κατι και δεν εμεινα απλα στην γνωμη καποιου... |
|
||||
|
||||
![]()
Τέτοιο σκουλήκι δεν έχω 100%... Λογικά θα γέννησε αυγά κάποιο ζωιφιο και θα βρήκε τώρα καλές συνθήκες για να εκολαφθει
|
||||
|
||||
![]()
παιδια αν σας ενδιαφερει βρηκα humus στο mega quiko
ενα τεραστιο τουβλο εκανε 13ευρω και ηταν 55λιτρα. TERRARIUMHUMUS-COCOBALE
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω πως αυτό δεν είναι στην μορφή σου χρειαζόμαστε. Δηλαδή χώμα. Αυτό πρέπει να είναι χοντροσπασμενα κομμάτια καρυδας που χρησιμοποιούνται σε τεραρια για ερπετά.
|
||||
|
||||
![]()
παντος στην μορφη ηταν ιδιο μαυτο που μου εδωσες κι εσυ
|
||||
|
||||
![]()
με το φυλλοχωμα μια χαρα πανε τα σκουλικακια μου
και πλεον υπαρχουν μονο γκρινταλ τα αλλα τελειωσαν(4 ηταν ολα κι ολα) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σωστος ο κλεοβουλος
βρισκομαι στα γιαννενα αλλα ακομα και οταν θα ειμαι σαλονικα ειναι δυσκολο στην επιστροφη να κουβαλαω και το τσουβαλι μαζι μ τα πραγματα μου... |
|
||||
|
||||
![]()
Εχει και πιο μικρα, σε μεγεθος κανονικου τουβλου.
Τους εχουν αφαιρεσει την υγρασια και εχουν σμικρυνθει. Οταν το βαλεις σε σακουλα με νερο, φουσκωνει και γεμιζει ολη τη σακουλα. http://www.aquaristic.net/en/aq/aqua...ock-650-g.html
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Red crystal τι φυλο; | johnbaz | Γαρίδες του γένους Caridina | 4 | 20-02-11 15:14 |
Φυλλο Ramirezi | Vasilizzz | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 25-02-08 21:29 |
Το κερατο(φυλλο) μου! | giorgio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 02-03-07 06:41 |
φυλλο σκαλαριου | panos84 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 11-01-06 11:56 |
φυλλοχωμα | steady | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 11-02-05 17:03 |