|
|
||||
|
||||
![]()
Τα σπάει.πλάκα κάνεις;Το πήρες από καμία αλυσίδα;
|
||||
|
||||
![]()
Εχω μαγαζι με ηλεκτρικα κτλπ και το εφερα εγω!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ενα πολυ καλο πολυμπριζο με χρονοδιακοπτες το οποιο χρησιμοποιω κ στα 3 ενυδρεια μου ειναι αυτο: http://www.aquaristic.net/index.php?...5706524&lang=1
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλό ... σε ποία τιμή το βρίσκουμε (του ΗLIASKR);
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
15€ εχει!
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ.-
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Και σε πολυ καλη τιμη ...
|
|||
|
|||
![]() Καλησπέρα φίλε μου. Έχεις άλλα και για πούλημα? |
|
||||
|
||||
![]()
Το ανοιξες να το δεις εσωτερικα Ηλια μην εχει μεινη μεσα ο κινεζος που το εφτιαχνε. Καλο και σαν τιμη.
|
||||
|
||||
![]()
πολυ πρακτικο,μπραβο.και για την επιλογη και για την εισαγωγη
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι εχω πολυμπριζα για πουλημα.
------------------------- Παράθεση:
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HLIASKR : 07-04-11 στις 07:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Παντως μην τρελαθουμε καποιος παραπανω εθιξε τα Πρακτικερ ενα καινουργιο που ανοιξε στην Ξανθη και εκανα μια βολτα καθαρα αναγνωριστικη, διαπιστωσα πως οι τιμες τους δεν ειναι και τοσο καλες οσο θα τις περιμενα. Σε ορισμενα ειδη δεν μπορουν να συναγωνισθουν αλλα μεγαλα καταστηματα με τιποτε, το επισημαινω για να προσεχετε τις αγορες σας.
Οντως αν εχει και θερμικη προστασια ειναι καλο το πολυμπριζο.
|
||||
|
||||
![]()
Aν γινει μια ομαδικη αποστολη εγω μεσα ειμαι !!!
Ρε τι γινεται, αντι να στελνουμε εμεις σε νησια μας στελνεται εσεις ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η πρεπει να το εχεις συνεχεια συνδεδεμενο με το pc?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά τίποτα, τζίφος. Δεν το έχει πια. Οπότε παραγγείλτε, αν δεν το ψάχνει εδώ στην Αθήνα και κανείς άλλος.
Αυτό που αγόρασα εγώ είναι αυτό που φαίνεται στην φωτό. Όπως είπα είναι 4 θέσεων γιατί μόνον τέτοια είχε, αλλά το έχω πάρει εδώ και 5-6 μήνες, ίσως και περισσοτερο Κοίταξα και στο πράκτικερ του Ν.Ηρακλείου, ούτε και εκεί βρήκα κάτι.
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ βρήκα μόνο ενα κατάστημα στη Θεσαλονίκη που το έχει με 4 & 6 θέσεις!
Αθήνα τίποτα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Πόσο καιρό το έχεις? Το έκανε απο την αρχή? Δεν ξέρω αν είναι εύκολο να αντικατασταθεί η μπαταρία που λογικά έχει..
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρησιμοποιω 4 ως τωρα κ δεν εχω με κανενα προβλημα. Μονο κατα διαστηματα απο τις διακοπες της ΔΕΗ πηγαινει πισω αναλογος ποση ωρα βγαινει εκτος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το παθαίνουν οι μηχανικοί χρονοδιακόπτες ... οι ψηφιακοί έχουν μπαταρία και δεν είναι φυσιολογικό.-
|
|
||||
|
||||
![]()
To παθαινουν και ολα τα ηλεκτρονικα (φηφιακα) ρολογια, που παιρνουν αναφορα απο τα 50hz του δικτυου της ΔΕΗ.
Οταν παψει αυτος ο συγχρονισμος λογω διακοπης ρευματος, αρχιζει και το σφαλμα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
silvershield power manager πολυμπριζο | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 04-03-08 15:24 |
Προγραμματιζομενο πολυμπριζο | shadow | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 23-03-07 23:38 |
Xρονοδιακοπτης ενσωματωμενος σε πολυμπριζο | SOCRATIS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 02-11-05 23:04 |