|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στην Ευρωπη εκτως του οτι ειναι δυσευρετα και πανακριβα, νομιζω πως ειναι και παρανομα λογο μη ενημερωσης και ελειψη ειδικοτητας γυρω απο τετοια πραγματα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
προχθές πέθανε ένας μονομάχος που είχα απο δηλητηρίαση(έκθεση σε αμωνία σε ένα μπολ για κανα χρόνο) απο τον προκάτοχό του.τον έβλεπα να χτυπιέται και να υποφέρει χώρις να μπορώ να κάνω τίποτα.
![]() δυστυχώς απο τον θάνατο δεν ξεφεύγει τίποτα(χτυπάμε ξύλο).τουλάχιστον να είναι όσο πιο ανώδυνος γίνετε.
|
||||
|
||||
![]()
Δύο τρόπους γνωρίζω, ο ένας με μεγάλη δόση αναισθητικού (γαρυφαλελαιο, αιθέρας κλπ) ή μέσα σε παγωμένο νερό (παγάκια + ελάχιστο νερό και το ψάρι πεθαίνει άμεσα, χωρίς να χτυπιέται). Και αυτό με την κατάψυξη ακούγεται λογικό (έτσι νομίζω κάνουν ευθανασία σε σαύρες και λοιπά ερπετά) αλλά δεν μπορώ να πω πιο είναι το καλύτερο για το ψάρι...
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως εγώ με το ψαροντούφεκο έχω μαχαιράκι ευθανασίας
και πλεον δεν παίρνει ούτε δευτερόλεπτο (από την στιγμή που το ακινητοποιήσω στα χέρια μου, άν δεν έχει πεθάνει με την πρώτη βολή κιόλας) ακούγεται μακάβριο αλλά νομίζω πως θα προτιμούσα αυτό παρά κατάψυξη που μπορεί να παρει κανένα 15λεπτο..... ![]() το θέμα είναι να βρούμε τον καλύτερο(ταχύτερο) τρόπο για το ψαράκι μας και όχι για εμάς επειδή δεν αντέχουμε πχ. να το κρατάμε,βλέπουμε... **φιλικά πάντα...γνώμες λέμε για να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Guppy σαν S - ευθανασία | myronlas | Ζωοτόκα | 26 | 17-12-10 18:13 |