|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα βρε... Απ'ότι ξέρω αντιμετωπίζεται με αυξημένη ροή στο ενυδρείο.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αναζητησε τα αιτια με την σειρα ως πιο υποπτα: 1. ανεπαρκες CO2 (αν εχεις) 2. αυξομειωσεις του ΡΗ 3. ανισορροπια αναμεσα σε φως και λιπασματα Καλη λυση ειναι η υπερδοσολογια excel αλλα θα πρεπι να βρεις την αιτια πανω απ ολα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το καπάκι που είναι οεο;;;; ------------------------- Παράθεση:
Έχω την ελάχιστη δυνατή ανατάραξη... το γνωρίζω κι εγώ για την αυξημένη ροή! 1. Στο 200λιτρο 2κιλη μπουκαλα και 100φυσ/λεπτό Στο 100λιτρο Tetra CO2 optimat. 2. PH και στα δύο ενυδρεια η διαφορά μερας νύχτας ειναι 0,4 3. Λιπάσματα προς το παρόν δεν έχω ρίξει και το φως δεν είναι πολύ! excel δε θέλω να ρίξω. Αν πάρω SAE θα έχουν πρόβλημα με PH 7,2, 25 βαθμούς και μέτρια σκληρό νερο;;;
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mpoumpoula : 07-04-11 στις 00:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Έχει χαλάσει ο υπολογιστής, και μπαίνω από το κινητό. ¶μα θέλεις μπορώ να στα πω τηλεφωνικώς γιατί είναι και δύσκολο να γράφω κατεβατα από το κινητό!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με την
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λιπάσματα δε ριχνω, CO2 εχω, αλλαγές κάνω κάθε εβδομάδα, πολυ φως δεν εχω... τί να πω! Θα το παλεψω...
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mpoumpoula : 10-04-11 στις 14:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
η μονη λυση που εχω βρει ειναι sae και τα διακοσμιτικα μπανιο με οξυζενε
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πάλι από την αρχή | spirossd | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 21-09-10 13:40 |
"Βελτιωτικά νερού" μύθος ή πραγματικότητα??? | theok1200s | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 18-01-10 17:17 |
Πάλι από την αρχή | Aris50 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 04-12-08 08:35 |
πάλι Ick | Θανάσης | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 9 | 04-01-07 12:44 |