|
|
||||
|
||||
![]()
Βγαλε την εξοδο του φιλτρου απο το ενυδρειο και ριξτη σε ενα κουβα χαμηλα.Ρουφα απο την εξοδο,χωρις να ειναι το φιλτρο στην μπριζα και περιμενε μεχρι να βγαλει σωστα νερο.Μολις βγαλει κλεισε το βανακι και ξαναβαλε την εξοδο στο ενυδρειο.Βαζεις την μπριζα,ανοιγεις το βανακι,ριχνεις και το νερο του κουβα και τελος.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Το μονο που σκεφτομαι ειναι να εχει μπουκωσει λογω βιολογιας?να κανα κανα στιψιμο στα σφουγγαρια καλο?Αλλα πριν το ξεσυνδεσω ηταν κομπλε.βασικα το νερο τρεχει κανονικα(οταν ρουφαω) οταν δεν ειναι στην μπριζα απο την εξοδο,, ποσο λογικο ειναι με το που βαζω την μπριζα να μην τρεχει? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Apollwnas : 02-04-11 στις 19:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το ειχε παθει και φιλος αυτο με ενα fluval. μου μυριζει καποιο λαθος στην τοποθετηση της φτερωτης. η ροη χειροκινητα (η μαλλον στοματοκινητα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλα σημερα καποιος με γκαντεμιασε δεν παιζει ,παω να κοιταξω την φτερωτη και μου σπαει ο αξονας αυτο το ασπρο πραγματακι που περναει μεσα απο την φτερωτη αν ειναι δυνατον.πως το ζητανε τωρα αυτο σαν ανταλλακτικο?
|
|
||||
|
||||
![]()
και ως εκ θαυματος ολα αυτα παντα γινονται σαββατο... που ειναι τα μαγαζια κλειστα. το ζητας κεραμικο αξονακι. μεχρι να στο φερουν / βρεις καθαρισε μια μπατονετα καλα απο το βαμβακι και βαλτη στη θεση του.
|
||||
|
||||
![]()
Παιζει να το αντικαταστησει επαξια?παντως την συνδεση την κανω σωστα δεν μπορει να ειμαι τοσο λαθος σαυτο το θεμα.το εχω λυσει τοσες φορες σημερα
|
|
||||
|
||||
![]()
αν και δε το εχω δοκιμασει προσωπικα (γιατι ευτυχως δε μου εχει σπασει κανενα ακομα) το εχω διαβασει πολλες φορες εδω μεσα. αυτο κανει μονο το κεντραρισμα της φτερωτης δε θα εχεις προβλημα. η λειτουργια ειναι μαγνητικη ετσι κι αλλιως.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θόρυβος σε eheim 2215 | theodarras | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 01-12-10 01:04 |
Eheim 2215-Eheim 2217 | peristerigeo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 16-08-10 20:25 |
Προβλημα με Eheim 2215 | komori | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 17-05-10 15:06 |
2215 Eheim | CHRIS4204 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 01-06-07 10:23 |
eheim 2215 | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 26-03-07 17:23 |