|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κανενος τα οικονομικα δεν ειναι και πολυ καλα αλλα εγω θα τολμησω να σου προτεινω να παρεις ενα εξωτερικο φιλτρακι οπως αυτο
http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2174 κινεζακι που κανει καλα την δουλεια του και οικονομικο. ετσι και χωρο κερδιζεις και βιολογια καλυτερη! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχεις ειπαμε αλλο ενυδρειου γλυκου ε???
αν το εχεις τωρα χωρισ ψαρια θα αργησει να στρωσει... αν και το 0,1 αμμωνια ειναι αμελητεο αν δεν κανω λαθος |
|
|||
|
|||
![]()
δεν έχω άλλου γλυκού νερού!!!!!
μέσα έχω 2 χρυσόψαρα!!! φαγητό δεν ρίχνω πολύ συχνά γιατί θα χειροτερέψει η κατάσταση!!! Για άλλο φίλτρο δεν το βλέπω!!! χθες έβαλα 30 λίτρα νερό και λίγα βακτήρια. θα το αφήσω μέχρι την κυριακή να δουλεψει χωρίς να ταϊσω και βλέπουμε!!! αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι ας βοηθήσει. (δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα θαλασσινά και έχω με το γλυκό νερό. Ποιος θα το πιστευε!!!!) ------------------------- ph 7,2-7,6 ch 6-10 no3 100 no2 5-10 Γι αυτό ανησυχώ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostastsod : 01-04-11 στις 08:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν και το εχω επιχειρησει και δεν ειχαν πεσει οι τιμες εντελως..οι τιμες επεσαν οταν μπολιασα |
|
|||
|
|||
![]()
το μπολι θα ηταν ιδανικό αλλά δεν βρίσκω. έβαλα αγγελία αλλά ανταπόκριση καμία.
|
|
||||
|
||||
![]()
υπομονη τοτε και βακτηρια....ο πετσοπας σου δεν ξερει κανεναν να σου συστησει για να παρεις μπολι?
|
|
|||
|
|||
![]()
δυστυχώς δεν τον νοιαζει και πολύ. βακτήρια θέλει να πουλάει!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=kostastsod;573426]
(δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα θαλασσινά και έχω με το γλυκό νερό. Ποιος θα το πιστευε!!!!) ------------------------- ΚΑΝΕΝΑΣ.
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε καλημέρα και απο μένα
Στο ενυδρείο που έχεις το καρχαρια είναι θαλασσινο;Εκτος και αν εγω δεν γνωρίζω πως υπάρχουν galaher και για θαλασσινά..... |
|
|||
|
|||
![]()
O gallagher οχι. Είναι στημένο εδώ και 3 με 4 χρόνια σε γλυκό νερό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μα δεν είπες ότι δεν έχεις άλλο γλυκού νερού και γι αυτό δεν μπορείς να πάρεις μπόλι;;;;
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παιδες εχω ξενερωσει..Σκευτομαι να κλεισω το ενυδρειο μου | Savou | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 09-12-10 00:02 |
ΑΡΧΗ!ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ | dimitris 1962 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 15-10-08 00:12 |
Παιδες μια ερωτηση. | Avaya | Παραλία - Beach Bar | 3 | 22-04-08 10:18 |
ΒΟΗΘΕΙΑ | CHRIS4204 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 13-06-07 07:56 |
ΒΟΗΘΕΙΑ | KARAGIANNISV | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 24-02-07 19:51 |