|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σε ολους.σκεφτομαι μηπως βαλω βαλισνεριες.το λιγοτερο δυνατο που πρεπει να εχω αναμενο το φωτιστικο(μια λαμπα 38w)ποσο ειναι?
------------------------- αν ξερει κανενας να απαντησει στο παραπανω post. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas78 : 31-03-11 στις 18:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Να βαλεις το φυτο που λες γιατι οχι??νομιζω δεν χρειαζεται πολυ φως κανωνισετο μονος σου.Οπως στο φυσικο τους περιβαλλον, ξημερωνη, βραδιαζει!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
θα παω αυριο να δω για βαλισνεριες.λεω να τις βαλω πριν μπουν τα ψαρια.αν βρω και βαλω θα ανεβασω φωτο.
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σε ολους.εβαλα σημερα λιγο χορταρικο(vallisneria americana),για να δω τι λεει σαν συνολο.ειναι λιγο μικρες και τις κρυβουν οι πετρες.ελπιζω να μεγαλωσουν και να μην τις πειραξουν τα ψαρια οταν μπουν.τις ξεχωρισα και φυτεψα μια μια ριζα ανα 2-3 ποντους.ειναι λαθος?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά είναι!!
(φόντο δεν θα βάλεις? με ένα μαύρο χαρτόνι θα δείξει πιο πολύ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κλεοβουλε εχω βαλει μαυρο χαρτονι για φοντο.επειδη οταν τραβηξα τις φωτο ηταν σουρουπο εκανε αντανακλαση ο τοιχος απο απεναντι.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Πολύ ωραίο το ενυδρείο με τα φυτά ακόμη καλύτερο!
|
|||
|
|||
![]()
να σαι καλα φιλε μου.ελπιζω να μεγαλωσουν και να μην γινουν μεζες για τα ψαρια.μην του κολλατε του ανθρωπου,γινεται και κανα λαθος
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αφρικανοσχέδια | Crazy_Beaver | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 66 | 02-01-11 10:25 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |
νεος στο χωρο... | rockxk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 31-12-06 10:22 |