|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος άποψη για σύστημα CO2 από την OLYMPIA γιατί είναι πολύ οικονομικό (2κιλη μπουκάλα - ένα μανόμετρο - ηλεκτρομαγνητική στα 110,00 Ευρώ) σε σχέση με αυτά που πουλάνε στα pet shop.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ένα μήνα τώρα που το έχω είμαι πολύ ευχαριστημένη! (φτου φτου). Μία που το έβαλα, μία που ρύθμισα τις φυσσαλίδες, μία που ξέχασα ότι υπάρχει! Στο συνιστώ...
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι ασφαλες ρε παιδια ομως; Το σκεφτομουν κ εγω αλλα εχω το ενυδρειο διπλα στο κρεβατι μου! Μην εχουμε ασφυξιες βραδιατικα...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πως ακριβώς να παθεις ασφυξία βρε Κωνσταντινε;;;
|
||||
|
||||
![]()
Απο διαρροη διοξειδιου!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Και ποσο μεγάλη μπορεί να ειναι μια διαρροη και ποσο μικρός ο χωρος που βρίσκεσαι για να σκασεις;;;; Μου φαινεται απιθανο!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλησπερα!! μπορεις σε παρακαλω να δωσεις παραπανω πληροφοριες για το εν λογο συστημα? Βασικα, τι περιεχει (αν ειναι πακετο), απο που μπορουμε να το βρουμε το ΟΛΥΜΠΙΑ, και τι χρειαστηκε να παρεις extra... ααα! και το βασικο, για γεμισματα που παμε? thnx!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
παιδες μην τρελενομαστε!!!1 2κιλη μπουκαλα στο δωματιο αν ανοιξει δεν προκαλει κινδυνο για την υγεια μας.εσκασα στα γελια οταν το διαβασα
![]() ![]() βασικο ειναι να κοιταξεις τι πιεσεις εχει η μπουκαλα, ποσες πιεσεις αντεχει η ηλεκτρομαγνητικη,αυτα,κι οχι τιποτα αλλο ,αλλα να μη γινει κανα μπαμ.τωρα πες πως υπαρχει καμμια διαρροη.....και διαρροη να υπαρξει το πολυ πολυ να γεμιζεις μπουκαλες καθε λιγο και λιγακι, αλλα οχι πως θα'χεις προβλημα υγειας ![]()
|
||||
|
||||
![]()
2κιλη μπουκάλα, μανόμετρο με ρυθμιστή ροής, ηλεκτρομαγνητική και 2 βαλβίδες αντεπιστροφής. Πήρα έξτρα σωληνάκι σιλικόνης, διαχυτήρα και μετρητή φυσσαλίδων (σύστημα ορού). Για όλα αυτά πλήρωσα 117 ευρώ. Η OLYMPIA είναι εταιρια, έχει και σελίδα στο ιντερνετ, νομίζω υπάρχει και εδώ στην κατηγορία επαγγελματίες. Για γεμίσματαθα πηγαίνω εκεί.
|
|||
|
|||
![]()
Για να πάθεις ασφυξία σ'ενα υπνοδωμάτιο χρειάζονται περίπου 25 2κιλες φιάλες να ανοίξουν ταυτόχρονα. Η διαρροή από μια 2κιλή αν είναι μεγάλη σίγουρα θα την ακούσεις και αν είναι μικρή ουτε που θα την καταλάβεις..οχι ασφυξία.Αλιμονο!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μη μπερδευουμε το δηλητηριωδες μονοξειδιο του ανθρακα (απο μαγκαλια κλπ) με το διοξειδιο του ανθρακα. Το διοξειδιο, το πολυ πολυ να φερει μια ζαλαδα σε μεγαλη διαρροη πχ αδειασμα ολης της μπουκαλας σε πολυ καλα κλειστο χωρο. Το κλεινεις ή το βγαζεις εξω, και το επισκευαζεις
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση | panagiotis265 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 08-06-08 19:46 |
Ερώτηση!!!! | Filotas | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 9 | 28-05-08 07:56 |
Μια ερώτηση | hotgates | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 07-09-07 15:18 |
ερώτηση για ΚΗ και ΡΗ | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 08-10-06 17:08 |
Ερώτηση για co2 d.i.y | ononos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 05-09-06 13:54 |