|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο συμπεραινω οτι ειναι καινουριο.
Εχει στρωσει? Δεν βλεπω καθολου ελεγχο παραμετρων νερου. Καλο θα ηταν να κανεις γιατι μετα θα ειναι αργα αν υπαρχει προβλημα. Το πολυ κερατοφυλλο βοηθαει τωρα στην αρχη για δεσμευση αζωτουχων αλλα στην πορεια θα φρεναρει την αναπτυξη των αλλων φυτων, οπως και οτι θα βαρεθεις να μη βλεπεις τα ψαρια σου. Ενα φυτο επιφανειας που εχεις ειναι το Pistia stratiotes. H θερμοκρασια δεν χρειαζεται να ειναι τοσο υψηλη. Και τα ψαρια σου και τα φυτα προτιμουν πιο χαμηλη 25C, οπως και η τοξικοτητα πιθανης υπαρξης αμμωνιας γινεται μικροτερη με πιο χαμηλη θερμοκρασια. Καταναλωνεις και αρκετο ρευμα χωρις λογο. Βλεπω ενα common (?) pleco ακαταλληλο για το ενυδρειο. Γινεται μεγαλο. Καλη συνεχεια.
|
||||
|
||||
![]()
takis7
η γενιστρα δεν ειναι για αναπαραγογιες...ειναι γ να ριχνω τροφη και να τρονε τα σαλλιγαρια....εχω κανει μονο την προτη μου γενα μεσα σε γενιστρα...ολες η αλλες ειναι φυσικες... ![]() antonis οταν πιρα το ενυδριο...απο την χαρα μου ετρεξα στο pet shop και αγορασα οτι ειχε....και με εδωσε αυτη την βλακια....πιρα και 2 χρισοψαρα και το αφισα ετσι μετα απο εναν μινα ανακαλιψα οτι υπαρχουν κιαλα ψαρακια.....και ετσι πιρα το προτο μου πλατυ....κ μετα απο λιγο καιρο αγορασα και το καφε.....ειπα να βαλω μονο το καφε αλλα ηταν λιγο για φυτεμενο ενυδριο....και ετσι εβαλα και τα 2 μεσα.....(σε λιγο θα παρω μαυρη βαλσαμιτικη αμμο) delta66 το ενυδριο τρεχει εδω και 1 χρονο και κατι ψιλα.....απο τον ελεχνο του νερου μετραω το ph Μονο....το κερατοφιλο το εχω κοψη ποια και εχω αφιση το μισω....ισα ισα να κριβοντε η γαριδες και να κανη σκια στιν ανυμπια.... η pistia stratiotes ειναι διαφορετικη απο αυτη που εχω εγω....αυτο που εχω λεγεται φακη η θερμοκρασια που εχω ειναι επιδη εχει κολιση ο θερμοστατης....διχνει 22 και δεν παει ποιο κατω.....θα προσπαθισω να βρω ομος μια λιση για να το κατεβασω..... το common pleco Που εχω το εχω απο νινι ![]() σας ευχαριστο ολους για τα σχολια σας...!!επλιζω να γινουν κιαλα!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στυσιμο ενυδριου 350 λιτ. | κ.ω.σ.τ.α.ς. | Malawi | 26 | 04-07-10 21:10 |
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΝΥΔΡΙΟΥ | gkrokidis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 27-01-10 22:43 |
Αγορα ενυδριου? | monomaxos_lover | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 12-01-07 12:11 |
Καθαρισμος Ενυδριου??? | monomaxos_lover | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 12-01-07 08:04 |
παρουσιαση νεου ενυδριου 500λιτρων | Giwrgos23 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 27-10-06 09:31 |