|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν αυτήν την Κυριακή στις 14:00 .... που;;;;
Να μαζευτούμε απέναντι από την εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας και μετά αποφασίζουμε ή έχετε να προτείνετε τίποτα άλλο;
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι νομιζω είναι ενα μέρος που όλοι μας το γνωρίζουμε΄
![]() ------------------------- ναι νομίζω είναι ενα μέρος που όλοι μασ το γνωρίζουμε ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Blaze94 : 30-03-11 στις 08:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως έχει κανένας από εσάς που θα έρθετε εντλερ; Θα ήθελα 2-3 θηλυκά.
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
δυστηχώς οχι lucy από εμένα....εγω πάντως μιλησα με τον ippoma για κάτι γαριδούλες...Επίσης οτι κλαδεματα και φυτα σας περισσευουν ευπροσδεκτα παιδιά καθώς αρχισα καινουριο ενυδρείο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αλήθεια; έχω μια Cryptocoryne crispatula var. balansae. να την φέρω; έχει ύψος ... μπορεί και 50-60 πόντους.
Και λίγο sagittaria subulata
|
|||
|
|||
![]()
Ότι πρέπει ειναι Lucy .φέρ την αν μπορείς
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Aντε να γραψω και εγω γιατι ηδη αρχισατε και πινετε χωρις εμενα. Κατα 99% ναι εγω με την Neli, τωρα θα φερω γαριδες στον φιλο μου που του υποσχεθηκα, κερατοφυλο, και νουφαρα, για εντλερ να δω τι εχω Λουση και να σου φερω. Οποτε για μεσημερι στα νερα σε ποιον ονομα μαγαζι? μηπως τα ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑΣ σας βολευη εχει κανενας κανενα φιλο? που να μας προσεξη. Θα σε παρω τηλ. Λουση να μου πεις ακριβως.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εκδρομή στην Δράμα ... η επόμενη μέρα!!! | lucy | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 48 | 07-06-07 18:24 |
Συνάντηση 03/09/05 | Celda | Greek Aquarist's Boards | 5 | 26-08-05 16:56 |