|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω να σου απαντησω για την αναταραξη αλλα το ph μπορεις να το ριξεις μεσω ειδικων σκευασματων που κυκλοφοτουν στο εμποριο!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οχι οχι τετοια πραγματα δεν βαζω.γι'αυτο πηγα κι αγορασα την Α/Ο...
delta για την αναταραξη??γιατι με ρωτησες την αλλη φορα?σορυ κιολας αν σε κουραζω μαν... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν εχεις μεσα κοχυλια ειναι λογικο να σου ανεβαζει το πε χα
|
|
||||
|
||||
![]()
Η μεγαλη αναταραξη ανεβαζει το πεχα.
Διαφευγει διοξειδιο.
|
||||
|
||||
![]()
κατα τη διαρκεια της ημερας δεν ειναι μεγαλη η αναταραξη...μετρια αναταραξη απο την εξοδο του φιλτρου μονο...τη νυχτα εχω βαλει αεραντλια και δουλευει.ολη νυχτα μεχρι το πρωι.μηπως να τη βαζω λιγοτερες ωρες?κι αυτο το εκανα γιατι οπως ειχα γραψει και σε αλλο ποστ το οξυγονο μου βγαινει χαμηλοτερο απ'οσο θα επρεπε οταν μετραω.αλλα και με την αεραντλια τα ιδια...το γιατι δεν μπορω να το καταλαβω ακομα...δεν αλλαξε τιποτα με την αεραντλια τη μεγαλυτερη που εβαλα,εχω το ιδιο οξυγονο που ειχα με μια μικροτερη.
|
|
|||
|
|||
![]()
για εμενα εαν σου άφρισε με το φορτε αλλαξε τη! με χαλαζιακο ουδέτερο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χαλικι | border | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-02-10 00:04 |
ΧΑΛΙΚΙ | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 02-02-09 18:13 |
χαλικι. | Θεοδωρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 27-11-07 23:58 |
υποστρωμα-χαλικι | calmen | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 09-10-07 21:10 |
χαλικι | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 30-03-05 13:03 |