|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά, όλοι αυτά τραβάμε....αλλά φοβάμαι πως δεν είναι η τελευταία σου προσπάθεια
![]() Δεν μ' αρέσουν γιατί είναι αφύσικα τοποθετημένες(φαίνεται πολύ ότι μπήκαν από ανθρώπινο χέρι)και μου προκαλούν και ένα φόβο πτώσης. Θα είναι καλύτερα αν προσπαθήσεις να το κάνεις να φαίνεται σαν φυσική κατολίσθηση. Κουράγιο !! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Καλη συνεχεια!
|
||||
|
||||
![]()
φτιαξε εναν λοφο που να καταληγει ομοιομορφα .ασε και λιγο χωρο μην το μπουκωσεις πολυ για να ζευγαρωνουν.καλη συνεχεια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με αυτό το σχήμα πέτρας που έχεις εγώ σου προτείνω ένα στήσιμο σαν και αυτό...
http://i949.photobucket.com/albums/a...PC041900-1.jpg Είναι ενυδρείο πολύ έμπειρου χομπίστα και δεν είναι και τυχαίο ότι έχει βραβευτεί το συγκεκριμένο ενυδρείο! Κάνε μια προσπάθεια όπως αυτό της φωτογραφίας και βάλε φώτο... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κανε μια κατολισθηση αρεσι σε ολους!!!!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αμα θες βοιθεια σφυρα εχω μια ριζα μουρλια και 4-5 δισκακια ετοιμα για το 200 ρι και μεχρι να μεγαλοσουν περνεις ποιο μεγαλο
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μαζέψου γιατί θα σου στείλω τα αραπάκια μου να σου κάνουν υφαρπαγή.....τα πάντα.
Μετά θα πληρώσεις πολλά για να τα πάρεις πίσω.... Ευχαριστώ πάντως....κανόνισε κάνα απόγευμα τις επόμενες μέρες, ![]() Αυτά για το Χάρρη, για τους υπόλοιπους θα ήθελα να πω ότι προτιμώ κάτι σε κατάσταση αποχής, υφάλου και όχι κατολίσθησης....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση Ενυδρείου 360 lt (Λίμνη Malawi) | mgiokas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 44 | 02-03-15 19:19 |
Πάμε απο την αρχή | batman_gardiki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 12-10-08 15:40 |
μίνι-ντοκυμαντέρ για λίμνη Malawi | aquaman | Malawi | 8 | 12-09-08 19:49 |
Φωτος απο τη λίμνη Malawi .. και όχι μόνο | manoussos | Malawi | 2 | 26-01-07 20:31 |