|
|
||||
|
||||
![]()
φανταζομε τον εβαλες μονο του
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μονος του σε ενα 25 λιτρο του ανιψιου μου, ναι το ξερω οτι θελει διπλασια δοση ευχαριστω!
|
|
||||
|
||||
![]()
1. Να υποθέσω ότι μόνο εγώ τα βλέπω ... κάπως διαφορετικά.
2. Τουλάχιστον από τον 2Λ (που εξαφανίστηκες ωρε ; ) περίμενα να ζητήσει και την θερμοκρασία. 3. Η πιο συνηθισμένη αιτία για ασθένεια είναι ... το άγχος (stress) ... άραγε σε 25λιτρο θεραπευτήριο, θα αγχωθεί περισσότερο το ψάρι ... που θα είναι μόνο του (και κάτι μου λέει ... λάθος "στημένο"); 4. Οι υπόλοιπες μετρήσεις; ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θερμοκρασια 29, ph 6,5 το ψαρι ειναι στην ιδια φαση δεν εγινε χειροτερο αλλα ουτε και καλα αν σταματησω το esha 2000 και συνεχισω με myxazin θα ειναι καλυτερα;
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα παιδια! το ψαρι ουτε με το myxazin πηρε τα πανω αντιθετως εγινε τελειως μαυρο! πιστευω οτι δεν εχει ελπιδες, καθε συμβουλη ευπροσδεκτη!! ευχαριστω!
|
|
||||
|
||||
![]()
που το εχεις σε καραντινα ?
|
|
||||
|
||||
![]()
General cure μαζι με Furan2,
Yπ'ευθυνη σου.
|
||||
|
||||
![]()
σιγα σιγα με τα φαρμακα ρε παιδια
καθηστε να δουμε βγαλε ρε μιτσο καμια φωτο απο το ψαρι εχει φαει 2 φαρμακα μεχρι τωρα να φαει αλλα 2 στα καπακια ξερω γω εγω λεω να του βαλεις λιγο αλατι να ηρεμησει λιγο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
δισκος 5 cm ξαπλα | gianni zym | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 13-11-10 01:00 |
αναγνωριση δισκου | kanarini | Δίσκοι | 13 | 06-03-08 20:56 |
νεος δισκος..... | klaz | Δίσκοι | 76 | 30-12-05 18:29 |